2777
2789
سن جوش هستیولی ازمایش بده ممکنه هورمونی باشهاگر هورمونی نباشه با یه دوره انتی بیوتیک رفع میشه روتین ...

کم کاری تیرویید. هم میشه عامل مشکل هورمونی باشه من همه چی ام اوکیه چرا مدام جوش میزنم خسته شدم درصورتی که سن بلوغ جوش نداشتم اصن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان کاری به چاله ها ندارم به جای جوش ها که قهوه ای و قرمز میخوام برند خیلی تو چشم

همشون مهم به هرحال جونی اون لک ها هم ب میره  به مرور چاله ها میمونه رو دستت ذهن تو داغون میکنه

کم کاری تیرویید. هم میشه عامل مشکل هورمونی باشه من همه چی ام اوکیه چرا مدام جوش میزنم خسته شدم درصور ...

اره کم کاری تیروئید و کمبود ویتامین d هم عامل جوش میشن

چک اپ کامل بهتره بشه

باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️

من ۴سال روتین دارم گلم پوستم صاف اول یه ازمایش هورمونی بعد  مشکلی نداشتی ممطن باش کلینداماسین بخر و یه ژل هیددورم جوش دار صورت  بشور باژل کلینداماسین بزن به جوش هات گلم  نشورش لازم نی شب قبل خواب بزن هفته اول ۴بار در هفته بعدش ۲بار هفتع چون الکل دار کمی سوز میزنه میسوز عیبی ندار ولی نشورش لازم نیست بعدش تحقیق کن جوش هات رفتن بعد دوماه یه پک روتین شامل شویند ابرسان ضدافتاب میسلار واتر تونر  هروقت ارایش کردی اول میسلار واتر پاک کن بعد ژل بزن پاک‌گن بعد تونر اینطوری منافذت نمبیند و پاک میشن

اره کم کاری تیروئید و کمبود ویتامین d هم عامل جوش میشنچک اپ کامل بهتره بشه

کم کاری دارم ولی اینقد قرص خوردم هیچ فایده نداره ریزش مو شدیدم دارم ولی قرص نمیخورم اثر نداره دیگه نخوردم بنظرت با ویتامین میشه درستش کرد 🥲

کم کاری دارم ولی اینقد قرص خوردم هیچ فایده نداره ریزش مو شدیدم دارم ولی قرص نمیخورم اثر نداره دیگه ن ...

من تیروید دراوردم قرص میخورم  تنظیم ریزش ام هرکاری کردم هرقرصی نشد یه امپولی است به اسم بیوتن بپاتن برو پیش دکتر بنویس ایرانی هست خارجی هست گیر نمیاد زیاد ایرانی من زدم قطع شد

کم کاری دارم ولی اینقد قرص خوردم هیچ فایده نداره ریزش مو شدیدم دارم ولی قرص نمیخورم اثر نداره دیگه ن ...

کم کاری تیروئید در کنار قرص باید رژیم غذایی هم رعایت کنی، من تیروئیدم مرزه، کلم و کاهو اصلاااا نخور

میخورم کم کار میشه

سعی کن ورزش کنی حتما

کلا پوست خیلی وابستگی به ویتامین داره، یه اپرنیم بخر روزی دوتا بخور تمام ویتامینای لازم رو داره و ویتامین d  50000 ماهی یدونه، ابرسان هم بزن روزی دوبار ، ضدافتاب سبک و بی رنگ و شوینده خوب. 

باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️

من تیروید دراوردم قرص میخورم تنظیم ریزش ام هرکاری کردم هرقرصی نشد یه امپولی است به اسم بیوتن بپاتن ...

وای جدی دیگه موهام نمیریزه خدا خیرت بده مرسی فقط همون یبار بزنم ؟ چجووریه عضلانیه 🤔