2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن تمام این افکار فقط تو ذهنتن هیچکدوم واقعیت ندارن و ذهنت رو از اون موضوع منحرف کن (من خودم وسواسمو اینطور کنترل میکنم)

اینم فراموش نکن که حتی اگه یکبار اجازه بدی وسواس فکریت عملی بشه یعنی ب خاطر افکار وسواسیت کاری انجام بدی دفعه بعد افکار خیلی شدیدتر و پیشرفته تر سراغت میان پس بهشون گوش نده

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

من زمان جنگ اینجوری شده بودم . به جا نوشته بود موقع استرس این کارا رو بکن تا هواس ذهنت پرت بشه و برای من خوب بود ‌

۱) پنج چیز رو که در اطرافت میبینی نام ببر 

۲) چهار چیز رو لمس کن و بافتشون رو توصیف کن 

۳ ) سه صدای متمایز رو که میشنوی بشمار 

۴ ) دو بو رو تشخیص بده و توصیف کن 

۵ ) مزه یک چیز مثل (آب یا آدامس )رو احساس کن 

استرس ، نگرانی ، ترس بدون دلیل ، احساس گرما

من همش نسبت به بیماریها اینطوریم مثلا یه روز استرس اینو دارم که نکنه این مریضی رو دارم و همه علائماش رو در خودم پیدا میکنم و چند مدت با اون سرگرمم و استرس دارم بعد دوباره یه مریضی جدید پیدا میکنم و به همین منوال 

یا مثلا یه کاریو چند بار انجام میدم

من همش نسبت به بیماریها اینطوریم مثلا یه روز استرس اینو دارم که نکنه این مریضی رو دارم و همه علائماش ...

من الان راحت دراز کشیده بودم استرس اینکه نکنه حالم بده شه و بدون لباس مناسب باشم مجبورم کرد لباس مناسب پوشیدم