بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاشکی اگر هر انسانی که انسانیت و میفهمه هر وقت هر جا طرف مقابلشو دوست نداشتاین حق و داره که دوستش ند ...
تاپیک قبلیت داشتم میگفتم ترکید اینجا گفتم واست سکوت نکن دیگه خوشحال هم باش بخند قهقه برسه چشم شون کور درمقابل این جور حیون ها ک ازدواجت نشد
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
آبجی چون احساس هات باید رها کنی تا راحت شی قابل درک حرفهات برام
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
من بخوام احساسم رو رها کنم احساساتم من و رها نمیکنن
آبجی خوب مهربونم ناراحت باش خب ولی بلد باش زیاد توی تاریکی فرو نری ناامید اصلااا اصلااد نباش بلد باش سرش آرزوهاتو از دست ندی بیحوصله باش اما بلد باش بخاطرش از برنامهها عقب نمونی یه جاهایی تنفس لازمه دیگه آبجی مگه نه؟ بزن کنار یه استراحتی به خودت بده نذار همه چیز برات تکراری و خستهکننده بشه فقط یادت نره که نباید تو تاریکی ات غرق بشی فقط انرژی بگیر و زود برگرد تو مسیر آفرین آبجی قوی من