2777
2789
عنوان

یه مرد غریبه بهم پول واریز کرده

670 بازدید | 46 پست

بهم میگه اشتباه زدم بهم برگردون شمارمم داشت شماره کارت فرستاده 

رفتم از بانک پرسیدم گفتن احتمال کلاهبرداری هست شمام پول و بهش برگردونین مجرم میشین اگه راست بگم باید از طریق بانک اقدام کنن

الان طرف زنگ میزنه پولمو بدین میگه رفتم بانک گفتا باید برم شکایت کنم فتا پولمو برگردونن 

الان موندم چیکار کنم 

اون پولم مونده کارتم اصلا انگار لبه تیغم راحت نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس دوسم پیش اومد کلا هبردار بود طرف بدبخت شد..بهش نده بگو شکایت کن تابدم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

برگردون بهش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

از کجا شماره ت رو پیدا کرده..؟!! به نظر منم داستانی پشتش هست. وگرنه اگر اشتباهی هم واریز کنی بانک شماره تماس بهت نمیده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

واس دوسم پیش اومد کلا هبردار بود طرف بدبخت شد..بهش نده بگو شکایت کن تابدم

جریان چیه ؟ پول را پس فرستاد مگه چی شد ؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

میدونی قضیش چیه؟بعضی ازاینا مثلا تو دیوار یا اینستا یچیزی میفروشن شماره حساب کسی دیگرو میدن که واریزکنن .‌بعد طرفو بلاک مبکنن..بعد زنگمیزنن به صاخب حساب میگن ما اشتباه واریزکردیم..بعد طرفی که جنسی خریده و پولو واریزکرده اگه شکایت کنه پای شما گیره چون پولو زده حساب شما