2777
2789

ببخشید که طولانی شد حرفام 

من یه دوستی داشتم پنج سال باهم بودیم 

بردمش چند وقت پیش یه گپ تلگرام 

بعد ما واقعا خیلی شوخی اینا میکردیما خیلی بهم فش می‌دادیم من امروز حالم مساعد نبود 

تو گپ ی چی گفتم 

گف اسکل 

گپی که پسر هست 

گفتم درست صحبت کن جلو جمع چه خبرته 

بعد برگشت گف جوگیر ک ی ری تو هزار بار اینجا بهم فش میدی چیزی گفتم 

گفتم چرا فش میدی من که بهت بی احترامی نکردم گفتم درست صحبت کن الان حالم خوب نیس 

یهو برداشت بهم گف مادر ادم جوگیرو سگ ب گاد 

جلو اون همه آدم بهم گفت دعایی روانی جنات دوباره اومدن تو سرت 

اونجا ادمین بودم بنش کردم 

اس داد پوست ک یری منو ریمو میکنی فلان 

بیماریمو زد تو صورتم با اینکه من اصلا دعوا نداشتم و کلی حرفای دیگه بهم زد 

همه جا هم گفته مقصر منم 

منم؟

(:

نه بابا دیونست دوستت

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده انقدر بهت فحش داده جلوی جمع میریدی بهش دختره ی عنترونه خوشگلم مقصر تو نیستی که یهویی این هم ...

انقد گریه کردم

بهم گف با بیماری و پوست کیریت هیشکی نمیگیرتت گف حسینم ولت می‌کنه 

(:

انقد گریه کردمبهم گف با بیماری و پوست کیریت هیشکی نمیگیرتت گف حسینم ولت می‌کنه

هیش قربونت برم من اروم باش حرف دیگران برات مهم نباشه ولش کن مردم زیاد حرف میزنن راجب ما کلا کارشونه بیخیالش شو و دوستیتو کمرنگ کن 

اکانت دست دو مهربون❤️

ممکنه تو قبلا حرفی بهش زدی که این تلافی کرده الان؟

نه اصلا من همیشه باهاش خوب بودم هم اون تو گپ فش میداد بهم هم من اما امروز اونجوری اسکل گف پسرا خندیدن ناراحت شدم گفتم درست صحبت کن یهو به مادرم فش داد 

(:

هیش قربونت برم من اروم باش حرف دیگران برات مهم نباشه ولش کن مردم زیاد حرف میزنن راجب ما کلا کارشونه ...

یجوری قلبمو سوزوند که تا عمر دارم یادم نمیره بخدا  همه میگفتن چیزی بهت مگف چرا مادرشو فش دادی بازم فشم میداد 

(: