2777
2789

ولی چون کسی براش مهم نیست نمیتونم کاری کنم دلم یهویی خیلی گرفت فکر کن 12 سال غیب شدی ناپدید شدی آخرین نفری که براش مهم بود مامانت بود بعد مرگش دیگه کسی براش مهم نیست حتی سر نخایی که ممکن پیدا بشه هم براشون اهمیتی نداره الان فقط این داره منو روانی می‌کنه اگه خالم واقعا زندع باشه و به کمک احتیاج داشته باشه چی پلیس اینا هم نمیتونم برم چون نه بلدم نه خانواده اجازه میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت نمی خواد پیدا بشه

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

گنگ تعریف میکنی خب قشنگ تعریف کن تا بفهمیم

خالم 12 سال پیش تو راه خیاطی به خونه ناپدید شد تا اون موقع هیچ خبری ازش نیست تا اینکه 6 ماه پیش تقریبا اومد خوابم ازم کمک خواست بعدش یه ماه پیش یه تماس داشتم که اسم خالمو گفتن که زنده هست ولی شماره سوخت فک کنم چون دیگه نتونستم باز زنگ بزنم تازه هم یه کسی با شماره ناشناس بهم گفتن با طلا بیا فلان جا ولی چون کسی براش اهمیت نداره کسی کمکم نمیکنه واقعیت رو بفهمم سرکاری یا واقعی ولش کردم کاری از دستم بر نمیاد میترسم تنهایی برم 

خالم 12 سال پیش تو راه خیاطی به خونه ناپدید شد تا اون موقع هیچ خبری ازش نیست تا اینکه 6 ماه پیش تقری ...

رفتی پیش پلیس ؟ 

کسی رو نداری مثلا دایی که براش مهم باشه با هم یه فکری بکنید ؟ 

فوت نشده؟

نه تو دریا غرق شده 

ولی جسدش پیدا نشده

فقط چند نفر میگن تو دریا غرق شده و بقیه سالمن 

بچش اون موقع دو ماهش بود الان همون دختر ۹ ۱۰ سالشه

به بچش گفتن بابا جای دوری کار می‌کنه شبا میاد میبینه تو خوابی می‌ره ولی پول میده به عمه که خوراکی بخره برات ( مامانم امید داره داداشش زنده ست از نظر قیافه ی شبیه به همن تو دوقلون )

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

قبلا براشون مهم بود خیلی دنبالش گشتن ولی کلا دیگه الان قطع امید کردن بعد فوت مادربزرگمم دیگه کلا فرا ...

خب به قول خودتون اگه زنده باشه چی

راضیشون کن

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است