2777
2789

خیلی اذیت کردن

ولی نه در حدی ک من ازشون بدم میاد

خاله زنک بازی و حسودی های اکثر مادرشوهرا 

ولی من ب شدت ازش متنفرم 

چندشم میشه از صداش 

وقتی زنگ میزنه ب شوهرم راجع ب هرچیزی حرف میزنه عصبی میشم 

جوری ک زن غریبه بزنگه حرف بزنه عصبی نمیشم 

شما هم اینجوری هستین

بعد ب روی شوهرتون میارین

چ جوری تحمل میکنید

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره جاریم خیلی از مادرشوهرمون بدش میاد خیلیییییییی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مثلا در حدی بدم میاد ک 

شوهرم میخواست چیزی بخره مثلا فکر کنید ۲۰ ملیون

بعد آشنای مادرشوهرم همونو بهترشو میداد بهمون ۱۰ ملیون

چیزی هم نبود ک بخوام مخفی کنم 

ولی حتی حاضر بودم شوهرم ۲۰ ملیونی رو ، همون جنس بد رو بخره

ولی مکالمه با مامانش نداشته باشه

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

مادر شوهر من آدم خوبیه ولی من متنفرم ازش دلیلش هم نمیدونم

افرین بی دلیل آدم ازشون متنفره 

من تو زندگی شما نبودم و نمی‌دونم رابطتتون چطور بوده 

ولی همیشه برام سوال که چرا از خود پسر خوشتون میاد ولی وقتی ازدواج کردید انتظار دارید پسر خانوادشو کنار بزاره

همونطور که خانواده ما دخترا برامون عزیز برا پسرا هم همین 

من تو زندگی شما نبودم و نمی‌دونم رابطتتون چطور بوده ولی همیشه برام سوال که چرا از خود پسر خوشتون میا ...

دست خودم نیست یاد کوتاهی هاشون می افتم 

بدم میاد ازش

بنظرم همه ما خانوما باید فکر کنیم که ، همینطور که خانواده و مادر خودمون برامون عزیز ، مادر همسر هم م ...

باید 

ولی نمیشه 

کلا تفلونه مادر شوهر ، نچسبه . تو دل برو نیس

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

دست خودم نیست یاد کوتاهی هاشون می افتم بدم میاد ازش

انتظار داشتن از خانواده همسر از نظر من بیجا 

چون ما به دلیل دوست داشتن خود پسر باهاش ازدواج میکنیم و خانواده پسر موظف به تامین کردن زندگی ما نیستن 

ولی اگر برای بقیه فرزندانشون کارهایی انجام دادن که برای شما انجام ندادن بله تا حدودی حق دارید

باید ولی نمیشه کلا تفلونه مادر شوهر ، نچسبه . تو دل برو نیس

نه از نظر من یه تلقین به خودمون 

چون تو جامعه این رواج پیدا کرده خانواده همسر خوب نیست و باید ازش دوری کنیم 

در صورتی که خیلی از خانواده ها محترم و خوب هستن و همه رو نباید با یه چوب زد

نه از نظر من یه تلقین به خودمون چون تو جامعه این رواج پیدا کرده خانواده همسر خوب نیست و باید ازش دور ...

خب منم همینو میگم 

مادر شوهر من زن محترم و  خوبیه ، دخالت نمیکنه ولی من خوشم نمیاد ازش 

چرا شو نمیدونم

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️