2777
2789

یادتون باشه از دیوار تبلت فروخته بودم ۵۰۰ تومن رفته بود شکایت کرده بود

امروز روز دادگاه بود نتیجه کاملا حق رو به من دادن که فروشنده تقصیری نداره مخصوصا که دست دوم هست

گفتن اقا تو چه حوصله ای داری بخاطر ۵۰۰ شکایت کردی

میگف من یک میلیون بیشتر خرج کردم باید بدی اخاذی میکرد

آخرسر من دیدم وضع مالیشون هم پایینه هم قراره شر بشه دادگاه گفت تبلت رو پس بگیر۴۰۰ بده بهش بره

خب دردش چی بود میگف خرابه؟؟ 

زن بود یا مرد پیر بود یا جوون

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دردش چی بود میگف خرابه؟؟ زن بود یا مرد پیر بود یا جوون

یه مرد جوون بود ولی از اون بیکارو دنبال شر ها

کلا چرت و پرت میگف اول فاکتور ندادی بعد گف شارژر ندادی بعد گف نمیتونستیم نت بخریم براش😐

بعد گف جوابمونو ندادی گفتم اقا شما سه روز بعد تو پیامت نوشتی دلمو زده 

من حق دارم که جوابتو ندم

یه مرد جوون بود ولی از اون بیکارو دنبال شر هاکلا چرت و پرت میگف اول فاکتور ندادی بعد گف شارژر ندادی ...

یاحسین این کی بوده خوب شد پولشو دادین یارو معلومه افت بوده 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

یاحسین این کی بوده خوب شد پولشو دادین یارو معلومه افت بوده

اره یارو میگف بیشتر از ۵۰۰ خرج شکایت و اسنپ رفت آمدم کردم تکلیف چی میشه😐😐😐 ؟

گفتن آقا پاشو برو خودتو مسخره نکن

عقل سالم برا۵۰۰ شکایت میکنه بعد بیاد بگه یه تومن خرج کردم؟

از دیوار وسایل فروختید مواظب باشید