2777
2789

دردم زده به قلبم

کسیو ندارم بهش بگم به شما میگم

هر کی باهام دوست میشه میگه مهربونی،همه بهم اعتماد میکنن ولی بعدش بی دلیل میرن(با این که حتی تو دوران دوستی یبار باهاشون دعوام نشده و همیشه میگفتن دختر خوبی هستی)حتی روز تولدم یادشون میره،یبار تو عمرم کادو تولد درست حسابی نگرفتم،همیشه پشت دوستام بودم،تو هر سختی،تولدشون سورپرایز میکردم،اینقدر کادو قشنگ درست میکردم تا خوششون بیاد ولی اونا برا سر رفع کنی یچی میخریدن بندازن جلوم،اونا تا می‌فهمیدن شرایطم سخت شده میرفتن...

پدر مادرم باز تا یه حدی ادم حسابم میکنن ولی مگه بنده خدا ها تا کی میخوان پیششون بمونم؟

یه عشق یه پارتنر نداشتم،این همه مدت با کسی نبودم،هی گفتم ولش کن درستو بخون،ولش کن به هیچ پسری دست نزنا،این همه رعایت کردم تهش چیشد؟تهش این شد که هر کی اومد جای این که واقعا منو واسه ازدواج یا عشق واقعی بخواد میگفت بیا سرویس بده برو

دنبال کار میگردم کار نیست،رزومه میدم اصلا نگاه نمیندازن ببین توش چی نوشته،یه قرون پول ندارم که لباس دلخواهمو بخرم

واقعا اینقدر بی ارزشم؟اینقدر نالایقم؟اینقدر بد بودم؟چرا واقعا سوالم اینه چرا؟چه جوابی هست؟

دیگه نمیتونم بچه ها دیگه نمیتونم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همه ای اینارو دارم به علاوه اینکه پنج ساله پشت کنکورم به علاوه اینکه هیچ مهارت و یا هنری ندارم به علاوه اینکه اصلا پارتنر نداشتم به علاوه اینکه اصلا دوستی ندارم ، ولی در حد تو احساس بی ارزشی نمیکنم سخت نگیر به خودت بابا 

چند سالته؟

درخواست دوستی میدی

منم مث توعم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

عزیزم

منم سالها پیش شرایطی مث مال تو داشتم، احساس میکردم برم لب دریا خشک میشه. خیلی عذاب می کشیدم. به شدت هم افسرده شدم بخاطرش

ازت خواهش میکنم به خودت برس، منظورم از نظر روحی هستش

اول خودت باید برا خودت ارزش قائل باشی، وقتی میگی چرا من انقد بی ارزش هستم و دلیل میاری براش، یعنی خودتم خودتو بی ارزش میبینی، میفهمم چه حالی داری و میدونم همینجور ادامه بدی اوضاع بدتر میشه و باوجود سخت بودن، سعی کن اول حال روحیتو بهتر کنی و بعد شروع کن به مطالعه کتابهایی در رابطه با تقویت اعتماد به نفس و جمله تاکیدی بکو. برا خودت نامه بنویس و انگار یه مادر برا دختر دردونه اش می نویسه و میخواد دلجویی کنه. خلاصه هرکاری که برا بهتر کردن حالته انجام بده. بعد استانداردهاتم برا انتخاب دوست بالا میره کم کم و دیگه آدمای عوضیو جذب خودت نمی کنی که اینجور فرضیه بی ارزش بودنتو مدام تایید کنند. در نتیجه دوستان بهتری پیدا می کنی

و روحیه خوب و اعتماد به نفس هم میشه بهترین رزومه ات که کمک میکنه کار پیدا کنی

اینا تجربه شخصی خودمه

چون مهربونی متاسفانه برات وقت نمیزارن چون میدونن ناراحت نمیشی ولی قلب مهربونت کل دنیا می ارزه

هر چی سعی دارم بی رحم باشم ولی زود عذاب وجدان میگیرم 

مشکل همین عذاب وجدان هست

اگه نداشتمش میتونستم لنگه ی‌ خودشون باشم

منم همه ای اینارو دارم به علاوه اینکه پنج ساله پشت کنکورم به علاوه اینکه هیچ مهارت و یا هنری ندارم ب ...

میفهممت چقدر سخته و چقدر زور داره به ادم:)

موفق باشی 

ولی هر چی باشه این حقمون نیست خدایی

خودت به خودت ارزش و لیاقت و عشق بده اینو جدی میگم عاشق خودت شو خودت برای خودت کافی شو برا خودت کادو ...

همه اینکار هارو کردم ولی تا یه جایی جواب میده

سالیان سال تنها بیرون رفتم

تنها قدم زدم

تنها غذا خوردم

تنها کادو خریدم

تنها لباس خریدم

دیگه این اواخر با مامانم میرم بیرون

این همه ادم رفیق دارن،رفیقشون زنگ میزنه میگه بیا فلان جا بریم بیرون

رفیقای من اصلا نمیگن این زندست مرده چیزیشه شاید

اصلا ببینیم کجا هست...

یه بیرونی چیزی

ولی حیف حیف که وقتی محتاج میشن سراغمو میگیرن با پسوند عزیزم عزیزم سر منو شیره میمالن

منم که ساده دو دستی براشون خدمت میکنم

امان از این دست که نمک نداره

خودت به خودت ارزش و لیاقت و عشق بده اینو جدی میگم عاشق خودت شو خودت برای خودت کافی شو برا خودت کادو ...

ولی من چی؟من با این که هیچچچ خواسته ای از طرفم ندارم

بدون هیچ چشم داشتی بدون هیچ نیازی میرم میگم خب وقتشه برم حال دوستامو بپرسم که معرفت دوستیمو گذاشته باشم

همه اینکار هارو کردم ولی تا یه جایی جواب میدهسالیان سال تنها بیرون رفتمتنها قدم زدمتنها غذا خوردمتنه ...

ای بابا 

در کل فقط اینو میدونم که زمانی که قطع امید کامل کنی ازشون 

اون موقع خوشحال خواهی بود 

تا زمانی که ازشون توقعی داری وضع همینه 

نه براشون وقتی بزار نه لزشون چیری بخواه

چند سالته؟درخواست دوستی میدیمنم مث توعم

۲۰

میفهممت گل ولی حقیقتا یچیزی بگم(نمیخوام ناراحتت کنم)

ولی از بس حال خودم خرابه که نمیخوام با صحبت کردنام حال تو هم خراب کنم یعنی رفتم تو خودم که به تنهایی یه گوشه بشینم

تو نیاز به کسی داری که روحیش خوب باشه تا به خودت حال خوب بده

ولی من نمیتونم:) برای همین شرمندتم منو ببخش

ولی من چی؟من با این که هیچچچ خواسته ای از طرفم ندارمبدون هیچ چشم داشتی بدون هیچ نیازی میرم میگم خب و ...

نمیخواد درگیر این شعارها باشی 

خودت رو محدود نکن 

کی گفته تو باید معرفت بزاری وسط اونن یه طرفه؟

عزیزممنم سالها پیش شرایطی مث مال تو داشتم، احساس میکردم برم لب دریا خشک میشه. خیلی عذاب می کشیدم. به ...

راجع اعتماد بنفس منم کامل نتیجشو دیدم یعنی اثر گذار بوده بخصوص قانون رهایی یعنی این که اهمیت ندی چی تو زندگیت میگذره

ولی نمیدونم چرا تا یه ذره اهمیت دادنام شروع میشه همه اون قوانین نقض میشه

برای همین متعجبم که باید چه روشی پیش بگیرم 

باز ممنونم ازت که وقت گذاشتی و این کارت برام ارزشمنده،دستت درد نکنه

خداروشکر که به نسبت قبل بهتری🩷

من دیگه تصمیم دارم پاشم خودم دست به تغییرات بزنم

با زمان و گذر کردن چیزی عوض نمیشه