2777
2789

سلام و عرض احترام دارم !

خوشحال می شوم در زمان امشب برای *داریوش مصطفوی* ، نماز هدیه بخوانید !

شیوه ی خوانش نماز لیلة الدّفن : در رکعت اوّل ، بعد از خوانش سوره ی حمد ، دو مرتبه سوره ی توحید و یک مرتبه آیة الکرسی ، و در رکعت دوم ،‌ پس از خوانش سوره ی حمد ، ده مرتبه سوره ی تکاثر ، خوانده می شود .

بازه ی زمانی خوانش این نماز پس از خوانده شدن نماز عشاء تا پیش از زمان اذان صبح ، می باشد .

پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داریوش ب ملاقات خودش رفت

سلام أللّه بر شما گرامی !✨✨✨

زیبا و تأمّل برانگیز ، فرمودید !✨✨✨✨✨

کلامتان ، تلنگر دارد .

پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨

روحش شاد

سلام أللّه بر شما بانوی ارجمند !✨✨✨✨✨

الهی ، هستی پذیریِ زیباترین معجزه های الهی ، سهم سرنوشتِ شما باشد ! الهی آمین !✨✨✨✨☀️🌹🌹🌷🌈✨✨🌷🌷🌷☀️✨✨✨🌟🌹🌹🌷🌷🌟✨✨🌕🌷🌷🌧️✨✨🌈✨✨🌷🌧️✨✨✨

دلم گرفته. مادرشوهر منم دو ماهه فوت شدهانگار سقف یه خونه ریخته باشهپدرشوهرمم خیلی شکسته و دلتنگه. دل ...

سلام أللّه بر شما بانوی ارجمند !✨✨✨

به خاطر این که من و دیگر خوانندگان این تاپیک را ، شایسته ی این دانستید که احساسات ارزشمندتان را با ما ، به اشتراک بگذارید ؛ از صمیم قلبم ، از شما بانوی گرامی ، سپاسگزارم !✨✨✨✨✨✨

از أللّه می خواهم که دنیای درون شما و دنیای درون آن کسانی را که دوستدارِ آن بانوی سفر کرده هستند ؛ لبریز از نور و آرامش و شادی نماید ! برای شما و برای دوستداران آن بانوی رها شده از این گیتیِ مادّه ، از ته دلم به پیشگاه أللّه ، چنین نیایش می کنم که باز هم لبخندی رها ، به روی چهره هایتان ، نقش ببندد ! برای همسر آن بانوی عروج کرده به عالم بالا ، با همه ی وجودم ، به پیشگاه أللّه ، چنین نیایش دارم که ، دلخوشی ها و امیدهای تازه ای ، در جهان درون او ، جوانه بزند ! و از أللّه می خواهم که هستی و جانِ آن خانه ای که همسرِ آن بانوی رهسپار شده به جهان دیگر ، در آن زیست دارد ؛ لبریز از نور و شادی بشود ! به زبان حضرت بقیة ٱللّه (ارواحنا فداه) ، الهی آمین ! الهی آمین ! الهی آمین ! الهی آمین !✨✨✨✨✨🌕💫🌷🌷🌹✨✨✨✨🌧️✨✨✨🌈🌷🌷💫☀️✨✨🌠✨✨💫🌹🌹🌟🌧️✨✨✨🌌🌧️💫🌟✨✨✨✨✨🌕🌈💫☀️✨✨✨🌟🌷🌷🌷🌈🌹🌷🌹🌹🌹🌟🌈🌷🌷✨✨🌦️✨✨✨🌈🌠🌷🌷💫🌹✨✨✨✨✨✨