2777
2789
عنوان

به این امید که

85 بازدید | 11 پست

شبا به امید اینکه صبح بیدار نشم می‌خوابم...

و صبح دلم میگیره که بیدار شدم...

این ناامیدی که توی قلبِ جوانم ریشه کرده ذره ذره آبم می‌کنه...

کاش نبودم 

کاش نباشم...

تحمل این جسم سنگین از غم و روح خسته دیگه در توانم نیست...

به این امید که صبحی نباشه می‌خوابم..

شب بخیر :)

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
یاد پارسال خودم افتادم، چقدر در لجن بودم و چه روزهایی گذروندم

الان خوبی عزیزم ؟

متأسفم 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با همین دیدگاه ۲۴ ساعت قبل همین موقع چند تا قرص زدم تو رگ به امید اینکه نیست و نابود شم اون لحظه که مرگ اومد جلو چشام فهمیدم چقد دلم میخواد زندگی کنم تو تاپیکام هست خواستی بخون همون تاپیک که قسم امام حسین دادم چند تا استامینوفن دوز بالا خوردم کم مونده بود پرواز کنم که امام حسین پرتم کرد پایین

الان خوبی عزیزم ؟متأسفم

الان .... اگه بدونی چقدرررر مشاوره زنگ زدم... چقدر نوشتم .... چقدر حرف زدم .... چقدر دنبال چرایی بودم....

الان دارم کلیپ های ارامش و اینا میبینم اما خیلی بهترم از پارسال 

و شکر خدا امید بیشتری دارم

الان .... اگه بدونی چقدرررر مشاوره زنگ زدم... چقدر نوشتم .... چقدر حرف زدم .... چقدر دنبال چرایی بود ...

خداروشکر عزیزم 

من با همین دیدگاه ۲۴ ساعت قبل همین موقع چند تا قرص زدم تو رگ به امید اینکه نیست و نابود شم اون لحظه ...

استامینفون که کاری نمیکنه، قرص فقط بدتر میر...ینه به گوارش و اخر بر میگردم فقط رو سیاه میشی و  با نقص عضو

استامینفون که کاری نمیکنه، قرص فقط بدتر میر...ینه به گوارش و اخر بر میگردم فقط رو سیاه میشی و با نق ...

دوزش بالا بود اسم کاملشو یادم نیست فقط میدونم از خانواده استامبنوفن بود

بعد خوردن پشت سرهمشون قلبم گرفت بدنم داغ کرد تو تب میسوختم رنگ پاهام بنفش شد

دقیقا دنبال چرایی ها هستم و من و نابود کرده

من به یه دلیل رسیدم 

اینکه باید زاویه دیدم رو به دنیا، ادم ها، تغییر میدادم.... حس میکنم من رو ادم والاتری کرد اون همه درد.... نسبت به لذت مادی دنیا عقب تر رفتم ... ببین شاید مث شفا بود .... اونا اتفاقات من رو در چشم بقیه خار کرد.... دشمنام شاد شد شدن و دوستانم ناراحت.... ولی چ میشه کرد