2777
2789
عنوان

امشب با ی پسره تو خیابون دعوام شد

330 بازدید | 33 پست

مزاحم شده بود بیخیال هم نمیشد وای یعنی یک ساعت توی پارک بودیم ول کن نبود دستمو کشید منم زدم زیر دستش اونم منو هل داد منم قبلش با شوهرم تلفنی بحثم شده بود عصبی شده بودم در حد مرگ دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم گرفتم زدمش اون نزد ولی .

حالا من شوهرم خیلی خیلی رو این مسائل حساسه اگه بفهمه خیلی بد میشه همش استرس دارم کسی فیلمی چیزی گرفته باشه🥲بنظرتون خودم بهش بگم یا نه میترسم از جای دیگه بفهمه🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غلط کرده مزاحم میشع

فکر کن یک ساعت تمام به هیچ صراطی هم مستقیم نبود بیخیال نمیشد بعد لاغرم بود ی هل میدادمش میوفتاد اون طرف😅یک نفر نیومد بحث رو تموم کنه همه وایساده بودن نگاه میکردن فقط 

میدونم مزاحم شده بود فحشش میدادی اما اینکه میگی دستتم گرفت پررو بود اما نباید میزدی فحش میدادی یا یه ...

ببین فحش دادم به زبون خوش گفتم کم محلی کردم بیخیال نمیشد بعد دستمو کشید عصبی شدم زدم زیر دستش اون اول منو هل داد منم دیگه خون به مغزم نرسید