2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شد خودش با اون ناراحتی خوابید قلبم خون شد

ببینین این مسائل واقعا ارزشش رو ندارن که بچه بخواد به خاطرش ناراحت بشه . قبول دارم پشتکار و تلاش سنجیده میشه ، ولی ناراحت شدن و شکست توی سنش واقعا زوده!

الان این بچه تا آخر دوره تحصیلش اینو یادش نمیره!

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

میخوای جهشی بخونه؟

خودش دوس داشت روز قبل به شدت مریصو تب دار بود روز قبل ازمون بهتر بود ولی هنوز بدن بی انرژی بی جون بود تمرکز فکری برای ازمونو نداشت ولی متاسفانه نوبت برای اون روز بود و رد شد

اول به سوم

من خودم معلمم دختر خودم خیلی باهوشه الان هفتمه در حدی که یه نگاه به کتاب میندازه درسو یاد میگیره ولی اصلا سمت این کار نرفتم. میدونی چی میشه پسر شما اینجوری همیشه از هم کلاسهاش کوچیکتر خواهد بود و ضعیفتر و آسیب میبینه چون درسها مطابق سن بچه هاست ممکنه بعدا نتونه از پس درسا بربیا 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

خودش دوس داشت روز قبل به شدت مریصو تب دار بود روز قبل ازمون بهتر بود ولی هنوز بدن بی انرژی بی جون بو ...

ظلم رو در حقش نکن بذار مثل بقیه بره جلو اجازه بده بچگیشو کنه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
ببینین این مسائل واقعا ارزشش رو ندارن که بچه بخواد به خاطرش ناراحت بشه . قبول دارم پشتکار و تلاش سنج ...

مقصر ما والدینیم خیلی خود خواهیم خیلی از خودم متنفرم دوس دارم موفق باشه پیشرفت کنه ولی شاید در توانش نبوده اجباره من بوده شایدم واقعا اون مریصی روز قبل انرزیشو گرفته ... از خودم بدم میاد که تو این شرایط گذاشتمش