پارگی کیست کوچولو داشتم بخاطر همین دوبار رفتم چکاب شم که بهم گفت رحمت بزرگ شده
دو ماه قرص جلوگیری خوردم بنظرتون بخاطر همین نبود؟؟
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانومایی که هی زرت و زرت تاپیک گزارش میزنن و تعطیلش میکنن😂🫶یه لطفی کنید بیایید تاپیک اخرمو گزارش ب ...
من دارم از استرس میمیرم این پست الان دردی از من دوا میکنه و جای گفتنش اینجا بود؟
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
تازگیا رفتی سونووووبزرگ شدن رحم بخاطر عفونت کیست یا فیبرومه
همین الان از سونو برگشتم بله همین امشب گفت
من سونو های نو مطب قبول ندارم برو مرکز سونوگرافی که قشنگ و دقیق وقت بزارن انشالا خیره
اره راست میگی
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ