2777
2789

استغفار امام صادق میگن معجزست اب روی اتیش .کانال خانوم فاطمه خاشعی تجربه کسایی ک مداومت دارن ب ادم امید میده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطف کنید از تحربیاتشون اینجا شات بزارین مننم میخوام شروع کنم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

استغفار امام صادق بمدت ۶۰ روز روزی ۴۰۰ باز تکرار میکنی میگه که خداوند راه رو ازحایی که فکرش نمیکی برات باز میکنه از نظز رزق میگن فوق العادست وعلم تو گوگول سزج کن عزیرم میگن معجزست من ۴ روز سروع کردم 

خانومایی که هی زرت و زرت تاپیک گزارش میزنن و تعطیلش میکنن😂🫶یه لطفی کنید بیایید تاپیک اخرمو گزارش ب ...

بخدا زبونم مو در آورد ازبس اینو اینجا گفتم اگر واسه تایپیکا هم الکی گزارش بزنیم خودمون هم تعلیق میشیم بخدا سر خودمم اومده تعلیق شدم 😢💔💔

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( YJrFsMjES ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

استغفار امام صادق بمدت ۶۰ روز روزی ۴۰۰ باز تکرار میکنی میگه که خداوند راه رو ازحایی که فکرش نمیکی بر ...

کاش ی گروه بود که سه ماه رو عضو باشیم کنار هم من یادم میره وگرنه.

راسی ممنونم که گفتید 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

استغفار امام صادق بمدت ۶۰ روز روزی ۴۰۰ باز تکرار میکنی میگه که خداوند راه رو ازحایی که فکرش نمیکی بر ...

استغفرالله کافیه به عنوان ذکر یا استغفرالله ربی و اتوب و الیه؟؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه