خلم من؟!
بیام با تویی که پول نداری توی رابطه؟!
اصلا دخترا مگه خلن؟!!!
وقتی که هر روز باید از اون نوک پا رو تا این بالا کرم بمالن که این پوست نرم بمونه یه رسیدگی معمولی بخوام به خودم بکنم در ماه 500.000.000 برام میوفته بعد اون موقع این رسیدگی رو کامل بزارم جلوی توئه مفت بر؟؟؟؟؟؟
چی مینویسی؟!!!!!!!
پولکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کوری نمیبینی زندگیم رو خودم ساختم؟!؟!؟!؟!؟
بعد بیام با تو خونه بسازم؟!!
تو باید بری همونی رو که ژیلت میکنه بگیری!!!!!
که هم زبره،،،،،،،
هم تیرست!!!!!!!
با همدیگه خونه بسازید.
من خودم رو ساختم!!!!!مثل اینکه پورشم رو بیارم تو انبازی تو پارک کنم!!!!!!!!!!!!!!
چی میگی اصلا تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو اگه در حد خودت انتخاب بکنی اصلا با این مشکل پولی و غیر پولکی مواجه نمیشی. مهم اینه که تو اونی که پولکیِ رو میخوای که به خودش میرسه، خرج میکنه، خوشگله، خیلی لباسای خوب میپوشه اما این رو میخوای که پولکی نباشه از تو چیزی نخواد خودش همینجور سر خود همچی خوب نباشه تو کاری نکنی تو مفت شو ببری. خیلی زرنگ نیستی؟!!! بعد اون خره؟؟؟؟؟خلم من؟!
بیام با تویی که پول نداری توی رابطه؟!
اصلا دخترا مگه خلن؟!!!
وقتی که هر روز باید از اون نوک پا رو تا این بالا کرم بمالن که این پوست نرم بمونه یه رسیدگی معمولی بخوام به خودم بکنم در ماه 500.000.000 برام میوفته بعد اون موقع این رسیدگی رو کامل بزارم جلوی توئه مفت بر؟؟؟؟؟؟
چی مینویسی؟!!!!!!!
پولکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کوری نمیبینی زندگیم رو خودم ساختم؟!؟!؟!؟!؟
بعد بیام با تو خونه بسازم؟!!
تو باید بری همونی رو که ژیلت میکنه بگیری!!!!!
که هم زبره،،،،،،،
هم تیرست!!!!!!!
با همدیگه خونه بسازید.
من خودم رو ساختم!!!!!مثل اینکه پورشم رو بیارم تو انبازی تو پارک کنم!!!!!!!!!!!!!!
چی میگی اصلا تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو اگه در حد خودت انتخاب بکنی اصلا با این مشکل پولی و غیر پولکی مواجه نمیشی. مهم اینه که تو اونی که پولکیِ رو میخوای که به خودش میرسه، خرج میکنه، خوشگله، خیلی لباسای خوب میپوشه اما این رو میخوای که پولکی نباشه از تو چیزی نخواد خودش همینجور سر خود همچی خوب نباشه تو کاری نکنی تو مفت شو ببری. خیلی زرنگ نیستی؟!!! بعد اون خره؟؟؟؟؟