2777
2789
عنوان

اربعین زن و شوهری

134 بازدید | 12 پست

خانما بنظرتون امکانش هست ؟

سخت نیست که خانم دیگه ای همراهم نباشه برای بحث گم شدن و سرویس رفتن و این حرفا  

تجربه داشتید 

توروخدا نظر بدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید هر جا رسیدین باهم قرار بذارین یا وسیله ارتباطی داشته باشید به هم زنگ بزنید یا پیام بدین کلا اگه آدم مستقلی باشید،فکر نکنم زیاد سخت باشه 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

سلام. نه اصلا سخت نیست.

موکب فراوان هست، بعضی ها حتی تنها میرن. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یا سیم کارت عراقی بخرید یا رومینگ فعال کنید.

ما رومینگ فعال میکنیم و با روبیکا با هم ارتباط میگیریم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

نه با با سخت نیست اصلا هر وقت خواستین از هم جدا بشید یه جایی رو در نظر بگیرید و بگین مثلا ساعت یازده عمود ۱۰۷ منتظرم یا تو حرم هم که زیر تی وی های حرم جای قرار اکثر زائر هاست کلا 

من دلم میخواست تنها برم یا نهایت با شوهرم . شوهرم رفت خواهرشوهرم رو همراه کرد دلم پره شاید اصلا نرم ...

بمیرم برات ان شأ الله قسمتت شه تاپیک قبلی منم همینه 

اگه قطعی میخواد بیاد توئم برو عرصه رو خالی نکن

چرا مگه باهم حرکت نمیکنن مگه مرد و زن رو حدا میکنن؟

نه ربطی نداره میگم مثلا اگه خواستن برن دستشویی یا استراحت کنن باید جدا شن وعلامت بذارن

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)