2777
2789
عنوان

بلوغ زود دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دخترای فامیل ماهم ۸سالشه همه پیشونیش جوش زده یعنی داره بلوغ زودرس میگیره؟

به اینستا و گوشی هم دسترسی داره و تو جمعای زنونه میشینه

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

دکتر دید گفت زوده باید از ده سالگی اینا شروع شه

ن ببین اینا ب نظرم ب ژن برمیگرده همه مث هم نیستن عزیزم

جوش ام ی وقتا پیش میاد پسر من س سالشع دیروز جوش زده بود فرداش رفت ولی

بعضی دکترام تو دل ادمو خالی میکنن یکی دوتا دکتر دیگع ببر ب نظرم

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

ببرش دکتر فکر کنم میشه با دارو یکم سرعتش و کند کرد

دیگه دیوونه شدم بردم 

گفت باید دوماه دوماه زیر نظر باشه 

اما به خدا خسته ام ،روانی شدم تا بود برا دراومدن از طیف اوتیسمش اذدیت بودم حالا یه اتفاق دیگه منو داغون میکنه

دکتر دید گفت زوده باید از ده سالگی اینا شروع شه

دکتر درست گفتن ولی الان کاری هست که شده تمام توصیه های دکتر رو انجام بده که دیرتر پریود بشه 

مشکل فقط قد کشیدن نیست حداقل دو سال دیگه پریود میشه و مطمئن  باش قدش کوتاه نمی مونه ولی تو سن کم واقعا اذیت کننده هست برای بچه پریود بشه

دیگه دیوونه شدم بردم گفت باید دوماه دوماه زیر نظر باشه اما به خدا خسته ام ،روانی شدم تا بود برا دراو ...

ایشالا ک حل میشه خودتو ناراحت نکن عزیزم

بلوغ ام باشه خیلی نگران کننده نیس دو سال افتاده جلو خودتو اذیت نکن عزیزم ولی اگه بود دیگه مث ی ادم بالغ باش رفتار کن و از خیلی مسائل اگاهش کن

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…