2777
2789

کابوس بوددددد

بعد ی جاش زنعموم با ی من سیبیل مشکی با تاسف بهم نگاه کرد گفت مادرت بهت تربیت و حیا یاد نداده؟ ستایشو ببین یاد بکیر ازش...بعد دخترعموم ستایش رو پرت کرد جلوم اونم سیبیلاش شبیه قصاب ها شده بوددد بهم لبخند دندون نما زددد

وایییی همون لحظه پریدم از خواب 😭😭😭😂😂😂

عاشق گربه هام🥺💜

بازگشت به دوران قاجار

سلام ملوک السلطنه 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چه خواب خنده داری

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

وای خندیدم واقعا حالم از دیشب گرفته بود امروز دوستم انقدر سعی کرد منو بخندونه ولی نتونستم بخندم ولی الان ی لحظه تاپیکتو دیدم خندیدم 

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

دیگ مردها هم سیبیل ندارن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

واییی🤣🤣🤣

شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمت‌هایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨

آنقدر خندیدم مرردددم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

خداروشکر😂🤍

احتمالا با فکر این چیزا خوابیدی منم دیشب یه کابوس خیلی بدی دیدم خیلی بد بود الآنم حالم داغونه 😓😭❤️‍🩹💔شوهرم دومین شبه ک نیست 

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

از دیدگاه روانشناسی خواب، به ویژه از نظر زیگموند فروید و کارل گوستاو یونگ، این خواب پر از نمادهای ناخودآگاه مرتبط با تعارضات درونی و فشارهای روانی است:

- **زنعموی با سیبیل مشکی و نگاه تاسف‌بار**: این می‌تواند نمادی از بخش انتقادگر درونی شما باشد که ممکن است خودتان یا دیگران به شما تحمیل کنند. نگاه تاسف‌بار بیانگر عذرخواهی یا پشیمانی ناخودآگاه است که مایلید در زندگی‌تان اصلاح شود.

- **فریاد تربیت و حیا**: این نوع «دعوا» یا سرزنش در خواب اغلب نشان‌دهنده تضاد بین خواسته‌های درونی برای آزادی و رفتارهای اجتماعی پذیرفته‌شده است. ممکن است ناهشیار شما می‌خواهد به شما گوشزد کند که چقدر به ارزش‌ها و قواعد درونی خود توجه کنی.

- **دخترعموی ستایش و لبخند دندون‌نما**: لبخند دندون‌نما می‌تواند نشانه حس تهدید یا ترسناک بودن جنبه‌ای از شخصیت شما یا رابطه‌تان با دیگران باشد. پرت کردن ستایش در خواب ممکن است بیانگر ترس از از دست دادن بخشی از خودتان باشد که قابل ستایش و صلح‌آمیز است و اکنون تهدید می‌شود.

یونگ تعبیر می‌کند که سیبیل‌ها می‌توانند نماد نقش‌های مردانه یا قدرت درون فرد باشند. ظاهر شدن سیبیل‌های شبیه قصاب‌ها به معنای روبه‌رو شدن با بخش‌های تهاجمی و خشن شخصیت خود است که باید به آن توجه کنی