2777
2789
عنوان

پسر جوون همسایه اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 80 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه طبیعیه ،مطمئنن خواستن خوبی کنن ..مشخصه آدمای خونگرمی هستن ..مگه چند وقت اونجایین سلام علیک ندارین با هم ؟

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
عجیب نیست اینجوری گفته که دفعه بعد زباله رو حتی برای ثانیه ای نذارید جلوی در.

اخه راه رومون بزرگه اصلا به اونا ربطی نداره 

بعدشم زباله ی بو دار نبود زباله ی خشک بود 

کاغذ بود

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

مشکوک که نه شاید بنده خدا متوجه شده میخوای خودت زباله‌هاتو ببری گفته کمکی کرده باشه...

ولی احتیاط شرطه عقله کلا هیچوقت اجازه نده کسی بدونه توی خونه تنهایی..

و اگر دوباره این لطفش رو خواست تکرار کنه ازش عذر خواهی کن و خودت انجامش بده...

اخه زیاد تکرار شدنش جالب نیست

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

ببخشیدا 

ولی این حرکتش یه جور متلک بود 

که دیگه آشغال نذارین دم در خونه... 

ما هم دو واحدی هستیم اونا همیشه آشغالاشونو میذارن توی حیاط...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نگید بوش اذیت کرده فلان چون زباله خشک بود برگه بود

خواسته لطف کنه مام از اینکارا دادیم با همسایه ها

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خیلی پیچیده شد مغزم نمیکشه🚶‍♂️

زنِ پسر عموی شوهرم خونمونه شوهرم نیست بعد خواهر این طلاق گرفته سنش ده پانزده سال بزرگ تر از شوهزمه بعد چند بار شوهرمو برده ضامن کرده امشب زنگ زد به خواهرش گفت فلانی چطوره کجاست بقیه رو نپرسید

خیلی پیچیده شد مغزم نمیکشه🚶‍♂️

دقیقااا🤣

خواستم جوابشو بدم دیدم اصلا نمیتونم درک کنم کی به کیه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید