2777
2789

سلام دوستان 

ببخشید ، 

کیا از معجزه شکر گذاری نتیجه دیدند ، یا قانون جذب 

مثلا پولدار شدند یا. ازدواج خوبی داشتند

درامدشون بیشتر شد یا دیدند 

کار خوب پیدا کردن. 

رشته خوب توی ارشد. قبول شدند 

من واقعا دیدم وضعیت مالیم خیلی بهت شد تونستم خونه بخرم هرچی که شکر گذاری کنید خدا چند برابرشو بهتون ...

واقعا ؟؟ 

من میخام برم سرکار ویزیتوری 

میخام کار کنم پول زیاد بدست بیارم 

فقط یوقتایی کینه ای و پر خشم میشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج خوب نصیبم شد با شکرگزاری و تصور رسیدن بهش

و خیلی چیزا بعدش نصیبم شد نمیخوام بگم چشم نخوره

در کل عالیه حتما شکرگزاری داشته باش و خواسته هاتو تصور کن ک بهشون رسیدی و مطمعن باش ته دلت ک بهشون میرسی

ازدواج خوب نصیبم شد با شکرگزاری و تصور رسیدن بهشو خیلی چیزا بعدش نصیبم شد نمیخوام بگم چشم نخورهدر کل ...

واقعا ؟؟ 

من میخام برم سرکار ویزیتوری 

میخام کار کنم پول زیاد بدست بیارم 

فقط یوقتایی کینه ای و پر خشم میشم

واقعا ؟؟ من میخام برم سرکار ویزیتوری میخام کار کنم پول زیاد بدست بیارم فقط یوقتایی کینه ای و پر خشم ...

نمیخوام نصیحت کنم ، چیزی که برای خودم خوب بوده رو بهت میگم...کار نشد نداره، توکلت به خدا باشه و به خاطر داشته هات شکر کن...ولی تلاش کردن هم مهمه.. میدونی یکی از چیزایی که باعث سبک تر شدن آدم میشه بخشیدن دیگرانه خیلی سخته ولی شدنی من خودم آدمایی توی زندگیم داشتم که اصلا نمیتونستم ببخشم اما با تکرار باورای مثبت باورای منفیم از بین رفت

مثلا من شوهری که دوست دارم رو باید تصور کنم

اره لحظه عقدت، عروسیت تصور کن حتی جهاز بخر برا خودت

نزدیک تصورش کن

ته دلت مطمعن باش ک بهش میرسی 

با اعتماد بنفس و انرزی مثبت و حال خوب

من واقعا دیدم وضعیت مالیم خیلی بهت شد تونستم خونه بخرم هرچی که شکر گذاری کنید خدا چند برابرشو بهتون ...

چطور شکرگزاری میکنی

من خودم هر روز صبح چیزهایی که آرزو دارم رو از خدا تشکر میکنم بابت اینکه الان دارمشون به نظرت اینجوری درسته 

اره لحظه عقدت، عروسیت تصور کن حتی جهاز بخر برا خودتنزدیک تصورش کنته دلت مطمعن باش ک بهش میرسی با اعت ...

من یوقتایی غمگین میشم ممکنه تاثیر نداشته باشه 

یا با مادرم دعوا کردم از رو عصبانیت یک چیز گفتم 

واقعا ؟؟ من میخام برم سرکار ویزیتوری میخام کار کنم پول زیاد بدست بیارم فقط یوقتایی کینه ای و پر خشم ...

ویزیتوری چندان جالب نیست کارش اگه سر زبون داری برو کارمند فروش شرکت شو ویزیتوری جالب نیست

شما انجام دادید و شد؟ خدایییییی؟

اره شد سه سال باهاش دوست بودم اصلااا اصلااا قصد ازدواج نداشت

خودش میگفت من ازدواجی نیستما

ولی من پاش موندم تلاش کردم براش

عاشقش بودم

تصور کردم لحظه عقدو عروسیو

جهار خریدم هر هفته یه تیکه ازشم نظر میپرسیدم زنگ میزدم ک کدوم خوبه بخرم برا خونمون

در حین این کارا مخ مامانشم زدم باسیاست مامانش ازم خوشش اومد

و بعد سه سال ازدواج کردیم

واقعا جواب میده این کار

ازدواج خوب نصیبم شد با شکرگزاری و تصور رسیدن بهشو خیلی چیزا بعدش نصیبم شد نمیخوام بگم چشم نخورهدر کل ...

عزیزم چطور شکرگزاری میکنی من خودم جوری شکرگزاری میکنم انگار اون چیزا رو الان دارم