سامانه سماح رو تو گوگل سرچ کنه رو قسمت ثبت نام کلیک کنه و مشخصاتشو وارد کنه و بعد از مشخصات وارد قسمت پرداخت میشه و تمام
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه نیاز نیست ولی اخرش فایل پی دی افشو بگیره از همون صفحه
یا اسکرین شات بگیره از برگه ها
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
برای قسمت بیمه فقط بیمه معلم میارهمشکلی نیست اینو بزنم؟
نه همینو بزن برا ما هم فقط همین بیمه رو داشت
منم امروز عصر ثبت نام کردم
سفرتون بسلامت ممنونم کمک کردینشماهم برای ارز توی سامانه ثبتنام کردین؟
مرسی عزیزم
همچنین
برا ارز نوشته بود باید 24ساعت از ثبت نام سماح گذشته باشه تا بشه درخواست داد
ممنونمبه نظرتون اختلاف قیمت ارز دولتی با صرافی زیاده؟
اره اگه 200هزار دینارو بگیری یه ملیون و نیم اختلاف قیمت دولتی و ازادشه