2777
2789
عنوان

اگه شوهرت پدرتون رو مسخره کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 178 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس مامانشو بشور پهن کن جلوش بعد بگو شوخی میکنم بخندیم عزیزم

اره باید همبنکارو بکنم مقابله مثل فعلا قول داده تکرار نمیکنم هرچند بعید میدونم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

من حتی وقتی بچه کوچیک بودم یادمه اگه کسی بهم میگفتی پدرسگ دعوا میکردم باهاش

الانم که فوت شده بابام بازم روش حساسم

پدرو مادرم خط قرمز زندگی منن

واسم عزیزتر از شوهرمن

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

شوهرم میگه من فقط شوخی میکنم نمیدونم تو چرا ناراحت میشی فقط میگم بخندیم قصد بدی ندارم

شما هم پدرایشونو مسخره کنید ناراحت شد بگین من فقطشوخی می کنم دلیل نداره ناراحت بشی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بگو از این به بعد به ننه بابای خودت بخند. بی زبون نباش پیشش مظلوم گناهش از ظالم بیشتره ها. خیلی رو د ...

زبون دارم حوابشو میگم ولی چون زور داره کتک میزنه اتفاق همین جمله شما رو بهش گفت چون بهم میگفت زبون درازی

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

عزیزم یه راه حل میدم رد خور نداره امتحان کن 

تو هم چندتا ایراد از پدرش پیدا کن یه اسم مخفف هم پیدا کن همینکه شروع کرد تو هم شروع کن با خنده و شوخی ایقد بگو و بخند به پدرش تا خسته بشه 

مطمئنا بار اول جواب نمیده ولی بار دهم جواب میده 

عزیزم یه راه حل میدم رد خور نداره امتحان کن تو هم چندتا ایراد از پدرش پیدا کن یه اسم مخفف هم پیدا کن ...

پدرش فوت شدن منم‌چند بار مامانشو با مخفف صدا زدم بعدش نتونستم ی جوری شخصیتم اجازه نمیده مثل ایشو بی بندو بار باشم نمیخام بچه ها از زبون من بد و بیرا و بی ادبی بشنون سختمه فعلا دو روزه تهدیدش کردم نگفته