خانم ها اگه شوهرتون شب و روز پدرتون رو مسخره کنه وبخنده اسمش رو هم ی چیزی دیگه بزاره بگه مخففشو میگم دلبلی نداره ناراحت بشی بچه ها هم یاد بگیرن چه عکس العملی نشون میدین مم ناراحت میشم خیلی غصه میخورم تا درون اتیش میگیرم
هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پس مامانشو بشور پهن کن جلوش بعد بگو شوخی میکنم بخندیم عزیزم
اره باید همبنکارو بکنم مقابله مثل فعلا قول داده تکرار نمیکنم هرچند بعید میدونم
هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن
بگو از این به بعد به ننه بابای خودت بخند. بی زبون نباش پیشش مظلوم گناهش از ظالم بیشتره ها. خیلی رو د ...
زبون دارم حوابشو میگم ولی چون زور داره کتک میزنه اتفاق همین جمله شما رو بهش گفت چون بهم میگفت زبون درازی
عزیزم یه راه حل میدم رد خور نداره امتحان کن تو هم چندتا ایراد از پدرش پیدا کن یه اسم مخفف هم پیدا کن ...
پدرش فوت شدن منمچند بار مامانشو با مخفف صدا زدم بعدش نتونستم ی جوری شخصیتم اجازه نمیده مثل ایشو بی بندو بار باشم نمیخام بچه ها از زبون من بد و بیرا و بی ادبی بشنون سختمه فعلا دو روزه تهدیدش کردم نگفته