2777
2789

من خیلی وقته عروسی نرفتم پنج شیش سالی میشه 

مسجد و روضه هم ک اصلا مامانمم نمیره

مهمونی هم ک هیچ فقط گاهی شاید عموم بیاد

پیشنهاد دوستی هم هیچ نداشتم و ندارم 

همسنام همیشه عروسی و اینور اونورن و بیشتر شونم حدافل یدونه خاستگار داشتن

حق دارم نگران شم؟

تو شهر ما خیلی زود ازدواج میکنن و حرف در میارن ب فکر اردواج نیستم فقط از حرفا میترسدم اونباری خالم بهم میگفت ترشیده

دبیرستانیم

فرهنگ و حرفای اطرافیانت آشغالی بیش نیست

بهشون فکر نکن اصلا

درس بخون، مهارت یاد بگیر، زندگی کن، برای خودت وقت بذار

به موقعش ازدواج هم می‌کنی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ببین ازدواج قسمته اون ادمی که قسمت تو باشه میاد خودش خیالت راحت مطمئن باش یه جوری خودش جور میشه خودت میمونی چی شد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه وقتی کسی منو نبینه چطور قسمت بشه

یهو یه کی معرفی میکنه یه جایی خودش جور میشه نگران نباش والا شوهر منو مثلا یکی از دوستای قدیمیم معرفی کرد یهو زنگ زد معرفی کرد زنگ زدن حالا مامان من مخالف ازدواج تو سن کم بود همه کاری کرد اینارو رد کنه هر کاری کرد ها ولی قسمت باشه خودش جور میشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اخه میترسم هیچ از خونه بیرن نمیرم و تو جمع نیستم💔

این همه آدم هم هستن که هر روز صبح تا شب بیرونن باز هم خواستگار ندارن خخخ

به این چیزا ربطی نداره زیاد

مهم‌تر از همه هم اینکه تو هنوز کوچولویی، برای چی اصلا باید خواستگار داشته باشی تو این سن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اخه تو سن من هردختری یکبار داشته

نه بابااا 

هشتاد درصدشون دروغ میگن😂

مطمئن باش

دختری که تو سن پایین خواستگار زیاد داره یا خیلی خوشگله و میخوان مثل عروسک بخرنش

یا باباش پولدار و معروفه که بازم ازدواجشون معامله‌ای بیش نیست

به این چیزا فکر نکن اصلا

نه بابااا هشتاد درصدشون دروغ میگن😂مطمئن باشدختری که تو سن پایین خواستگار زیاد داره یا خیلی خوشگله و ...

اوه پس من خیلی زشتم که علاوه بر  خاستگار ی پیشنهاد دوستی هم نداشتممم خدااا

اوه پس من خیلی زشتم که علاوه بر خاستگار ی پیشنهاد دوستی هم نداشتممم خدااا

داش میگم دنبال دختر سفید و خوشگل میگردن که تا سنش کمه شازده‌شون تصاحبش کنه و ولیعهد رو به دنیا بیاره

چیز جالبی نیست که ناراحت باشی بخاطر نداشتنش

پسر سالم سمت دختر دبیرستانی نمیره، داره زندگیشو می‌سازه که چندسال دیگه با یه دختر بالغ ازدواج کنه

چون خواستگار ظاهربین و بدن‌پرست نداشتی ناراحتی؟ تقریبا همشون با قصد سواستفاده نزدیک میشن 

داش میگم دنبال دختر سفید و خوشگل میگردن که تا سنش کمه شازده‌شون تصاحبش کنه و ولیعهد رو به دنیا بیاره ...

شاید باورت نشه پوست منم خیلی سفیده😂

در کل ممنون بابت راهنمایتت🎀