2777
2789
عنوان

کسی جوش ندول داشته

91 بازدید | 13 پست

رو لپم چهارتا جوش زیرپوستی زده ک‌سر باز نکردن دارن از داخل سیاه میشن و دست بزنم دردناکن و میسوزن و میخارن

درمانش چیه کسی تاحالا داشته

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست نزن بذار خودش برسه بیاد بیرون.

الان سه هفته اس نرسیده داره از داخل سیاه میشه انقد دردناکن دستم بهش میخوره ضعف میکنم

چهارتا کنارهم هستن

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

این جوش‌های زیرپوستی که زدی اسی چون سر ندارن و از داخل سیاه شدن در واقع چرک عمیق جمع شده و نمیتونه راحت بیرون بیاد. بهش دست نزنچون بدتر میکنی و جاش گود میمونه دست نزن نترکون روزی چند بار یه دستمال گرم بذار روش آب گرم کمک میکنه چرک بیاد بالا بعدش یه چیزی مثل ژل ضدجوش یا پماد آنتی‌بیوتیک بزن که عفونتش بیشتر نشه مثل کلیندامایسین یا موپیروسین

اگه مواد آرایشی سنگین استفاده میکنی فعلا نزن بزا پوستت نفس بکشهه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

الان سه هفته اس نرسیده داره از داخل سیاه میشه انقد دردناکن دستم بهش میخوره ضعف میکنمچهارتا کنارهم هس ...

دست بزنی سر باز کنه زخم میشه یکم تخلیه میشه دوباره سرش بسته میشه گیر میفتی. صبر کن

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

این جوش‌های زیرپوستی که زدی اسی چون سر ندارن و از داخل سیاه شدن در واقع چرک عمیق جمع شده و نمیتونه ر ...

قرص چرک خشک کنم بخور.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

این جوش‌های زیرپوستی که زدی اسی چون سر ندارن و از داخل سیاه شدن در واقع چرک عمیق جمع شده و نمیتونه ر ...

ن اصلا من همش توخونه ام مگر بیرون برم ضدافتاب بزنم و‌رژ

قرص چرک خشک کنم بخور.

یدونه جوش‌بود خوردم خوب شدم یهو وهارتا دراومد

دست بزنی سر باز کنه زخم میشه یکم تخلیه میشه دوباره سرش بسته میشه گیر میفتی. صبر کن

باشه پس صبرمیکنم ببینم چی میشه

باشه پس صبرمیکنم ببینم چی میشه

حتما چرک خسکن بخور ابن چرک هرقدر زیر پوست بمونه بافت پوست میخوره.یا برو دکتر یا حداقل چرک خشکنی بخور.نشین تا خودش خشک بشه.لامصب پوست صورتته روی بازو یاکمر نیس که بگی توی چشم نی بدرک😂میشینم تا خشک بشه.

حتما چرک خسکن بخور ابن چرک هرقدر زیر پوست بمونه بافت پوست میخوره.یا برو دکتر یا حداقل چرک خشکنی بخور ...

چرک خشک کن خوردم وقتی یدونه بود خوب شد و صاف شد جاش یهو باز چهارتا زد

چرک خشک کن خوردم وقتی یدونه بود خوب شد و صاف شد جاش یهو باز چهارتا زد

برو دکتر این داغون گود نکنه پوستتو.ازماگفتن بود.حده اقل برو دکتر داروخانه ببینه

برو دکتر این داغون گود نکنه پوستتو.ازماگفتن بود.حده اقل برو دکتر داروخانه ببینه

ممنونم ازت