2777
2789

عزیزم تنبلی تخمدان خوب شدنی نیست یعنی بیماری نیست یجوری سندرومه درمان نمیشه(کامل از بین نمیره) ولی کنترل شدنیه 

باید سبک زندگیتو درست کنی ، ورزش کنی ، رژیم غذایی مناسب و مهم تر هم نباید خیلی استرس به خودت بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، عزیزم تنبلی تخمدان یک سندرمی است که ژنتیک و مقاومت به انسولین از علل اصلی آن است و با مصرف مکمل و اصلاح سبک قائل کنترل هست اگر درمان نکنی،احتمال   ناباروری و مشکلات متابولیکی بالا می‌رود. پیشنهاد میکنم مکمل اوابوست یا فرتی بیوتیک در کنار اصلاح سبک مثل ورزش هوازی، رژیم غذایی مدیترانه ای داشته باشی که بهترین نتایج را بگیری. البته حتما زیر نظر متخصص زنان متبحر باش.