2777
2789

اون ۳۱ سالشه من ۲۱ سالمه

اون معلمه البته رسمی نیست ولی قراردادش هر سال تمدید میشه

من دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیانم

چند میلیارد پول داره قراره تا آخر امسال لوازم یدکی کامیون بزنه چون پدرشم ماشین سنگین داره تو این زمینه سررشته داره

دانشگاه هم کارشناسی it دارە و بشدت تو این زمینه حرف برا گفتن دارە

یماهه میشناسیم همو و حرف زدیم

بشدت رفتارش مردونه و آقا بود

از اون مدلا ک کاملا شوهره 😂

کل حرفای این مدتشم درمورد مسائل زندگی و ازدواج بوده و امروزم باز مطرحش کرد

ولی حس میکنم هم اختلاف سنیمون ۱۰ سال ممکنه زیاد باشه

و هم ممکنه اگر دو سه سال صبر کنم کیس های بهتری بیاد سر راهم.

شما نظرتون چیه؟

نه بابا اگه اختلاف عقیده و نظر زیاد ندارین سنش خوبه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

همین ک‌اومده تو دیت اول و یک ماه صحبت راجب چندمیلیارد حرف زده حس خوب نگرفتم 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط مواظب باش با حرفاش و وعده هاش خرت نکنه و نقشه نداشته باشه 

ببخشید 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

دقیقا منتظری کی بیاد؟؟؟شاهزاده؟خب این کیس خوبیه

نمیدونم خودمم فقط میگم زوده برام شاید کیسای بهتری وجود داشته باشن... میترسمم اینارو همینجوری از دست بدم

بنظرت ده سال بزرگتره زیاد نیست؟