2777
2789
عنوان

کنکور 1405 تجربی

182 بازدید | 16 پست

سلام 

من امسال میرم دوازدهم 

پایم به شدت ضعیفه ( دهم رو متوسط یازدهم افتضاح) 

امسال به مشکلاتی پیش اومد که واقعا نتونستم درس بخونم الان هم که تابستونه به خاطر نمرات گند نهاییم امیدم رو از دس دادم و تازه امروز شروع کردم

حالا لطفاً خیلی منطقی جواب بدید نه برای امیدواری من اگر از الان تا کنکور 1405 بکوب بخونم امیدی هست که بتونم یکی از سه تا رشته تاپ رو قبول بشم دانشگاه هم مهم نیست کجا باشه 

آره 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی ۸۰ درصد چرا ۱۰۰ نه؟؟؟

نمرات یازدهم حدودا ۲٠درصد کنکور رو تشکیل میدن

نمرات دوازدهم ۴٠درصد حدودا

و خود کنکور هم ۴٠درصد

یعنی ۴٠درصد کنکور ۶٠درصد نمرات نهایی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

پس چی دختر صد قبولی نگران نباش

فقط قول بده خوب بخون

به یازدهمم فکرنکن شاید تاثیرشو مثبت کردن دوازدهم و خوب خوب بخون نذار شب امتحان

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

نمرات یازدهم حدودا ۲٠درصد کنکور رو تشکیل میدننمرات دوازدهم ۴٠درصد حدوداو خود کنکور هم ۴٠درصدیعنی ۴٠د ...

آها منظورت اینه که جدای از نمرات یازدهم میتونه این ۸۰ درصدو جبران کنه؟؟؟

راستی به نظرت دیره از الان

ببین مسیر سختی داری ولی میشه سعی کن نیای نی نی سایت وقت و انرژی تو میگیره

منم از برج ۹ شروع کردم

ولی باس پوستت کلفت باشه

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم

میشه بگی چه رشته کجا قبول شدی

هنوز نتایج نیومده ک

ولی طبق درصدای تیرم انشالله تراز ۱۰.۱۰۰ یا ۱۰.۲۰۰ 

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم

اگه قراره کل سال از بقیه همین جمله رو بپرسی باید بهت بگم هیچوقت نمیرسی

به جای اینکه بیای توی این سایت و بپرسی که میتونی برسی یا نه از همین الان برو کتابتو بردار و شروع کن 

حتما باید بقیه بهت بگن که اره میتونی که انگیزه بگیری برای شروع کردن؟ اینطوری فقط وقتتو الکی تلف میکنی

اگه تلاش خودتو بکنی، آره صددرصد

خیلیارو میشناسم با چند ماه خوندن رشته های تاپ مثل دندون و.. اینارو آوردن

ولی باید صد خودتو بزاری

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...