2777
2789

چجوری با خانوادم ارتباط داشته باشم؟؟؟

و اینکه اولین بارمه میرم تجربه ای ندارم توصیه ای لازم هست؟ ممنون میشم بهم بگید 🥰

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طریق واتساپ فکرکنم من به برادرزادم از واتساپ زنک میزدم قبل جنگ

رومینگ داشت ایشون ؟

اخه رومینگ خیلی گرونه نسبت به گیگی که میدن

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

با نامه

😂😂

از طریق برنامه بله قشنگ هم اینترنت قوی هست هم راحت ارتباط میتونید بگیرید من هر دفعه که رفتم نیازی به سیمکارت و اینا نبوده بخصوص اربعین فقط برنامه بله و اینکه اینترنت رومینگ بخرید اوکیه هر چند خیلی از موکب ها اینترنت رایگان دارن 

خدایا خودت کمکم کن به هدفم برسم💪💪🤩🤩😍😍
از طریق برنامه بله قشنگ هم اینترنت قوی هست هم راحت ارتباط میتونید بگیرید من هر دفعه که رفتم نیازی به ...

بله بدون رومینگ میشه ؟

و اینکه اگر پیاده روی میرید خیلی وسیله برندارید سنگین میشه براتون بجای صابون هم از شامپو و مایع استفاده کنید چون شستشو با صابون خیلی سخت هست و لباس های خیلی خنک بردارید

بله بدون رومینگ میشه ؟

در ایام اربعین فکر میکنم یه قسمتی داره که بشه ولی شما محض اطمینان یه رومینگ با حجم پایین بگیر چون اکثر موکب ها اینترنت دارن و میتونی استفاده کنی

در ایام اربعین فکر میکنم یه قسمتی داره که بشه ولی شما محض اطمینان یه رومینگ با حجم پایین بگیر چون اک ...

اها ممنونم عزیزم

اونجا بری اگ‌میخای برات رومینگ نیفته باید سیمکارتتو‌بزاری حالا پرواز چون 20هزار شارژ کنی درحد سه دقیقه میتونی حرف بزنی

دم موکبا یا هر هتل وایفای دارن رمز هست میزنی تو اپلیکیشن ها میتونی‌صحبت کنی مثل روبیکا ایتا ایمو‌وات ساپ و....ولی ضعیف

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره