و اینکه اولین بارمه میرم تجربه ای ندارم توصیه ای لازم هست؟ ممنون میشم بهم بگید 🥰
من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از طریق واتساپ فکرکنم من به برادرزادم از واتساپ زنک میزدم قبل جنگ
رومینگ داشت ایشون ؟
اخه رومینگ خیلی گرونه نسبت به گیگی که میدن
من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.
از طریق برنامه بله قشنگ هم اینترنت قوی هست هم راحت ارتباط میتونید بگیرید من هر دفعه که رفتم نیازی به سیمکارت و اینا نبوده بخصوص اربعین فقط برنامه بله و اینکه اینترنت رومینگ بخرید اوکیه هر چند خیلی از موکب ها اینترنت رایگان دارن
با همین سیمکارت خودت میتونی صحبت کنی هزینش زیاد میشه میتونی سیمکارت عراقی بخری یا موکب هایی که وای فای رایگان دارن از طریق برنامه ها تماس تصویری بگیری
از طریق برنامه بله قشنگ هم اینترنت قوی هست هم راحت ارتباط میتونید بگیرید من هر دفعه که رفتم نیازی به ...
بله بدون رومینگ میشه ؟
و اینکه اگر پیاده روی میرید خیلی وسیله برندارید سنگین میشه براتون بجای صابون هم از شامپو و مایع استفاده کنید چون شستشو با صابون خیلی سخت هست و لباس های خیلی خنک بردارید
در ایام اربعین فکر میکنم یه قسمتی داره که بشه ولی شما محض اطمینان یه رومینگ با حجم پایین بگیر چون اک ...
اها ممنونم عزیزم