2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم، این چیزی که می‌گی بین خیلی از خانما شنیدم، تنها نیستی.

خیلیا می‌گن از وقتی بچه اومده یا حتی از دوران بارداری، میل جنسی شوهرشون کم شده.
ممکنه دلیلش خستگی، فشارهای مالی، استرسِ پدر شدن یا حتی عوض شدن فضای بینتون باشه.

گاهی هم آقایون تو دوران بارداری همسرشون یه حس عجیب پیدا می‌کنن، انگار دیگه نمی‌تونن همسرشونو مثل قبل ببینن، مخصوصاً اگه خودشون بلوغ احساسی خوبی نداشته باشن.

ولی اگه این روند داره ادامه‌دار می‌شه و تو اذیت می‌شی، بهتره یه گفت‌وگوی آروم و بی‌قضاوت باهاش داشته باشی.
ببین دقیقاً چی تو ذهنشه، خسته‌ست؟ درگیره؟ یا چیزی هست که نمی‌گه؟

يعني خيانت در کمین است؟

هرکی‌‌میلش‌کم‌شع‌خیانتکاره؟

عجب

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

آره عزیزم، این چیزی که می‌گی بین خیلی از خانما شنیدم، تنها نیستی.خیلیا می‌گن از وقتی بچه اومده یا حت ...

از لحاظ علمی واقعا توی دوران بارداری میل جنسی مرد کم میشه اینو یبار یه پزشکی بهم گفت برام عجیب بود بعدشم دیگه درگیر مسائل اقتصادی واینا میشن خسته هستن طبیعیه

یکی پول شوهره یکی هم میل جنسی نباشه واویلا اون زندگی زندگی محسوب نمیشه ببرش دکتر خودتم گرمیجات بده ب ...

اتفاقا میل جنسی کم باشه زندگی بهتر میشه

احتمالا شما گرمی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️