2777
2789
عنوان

دنیا رو سرم خراب شد

134 بازدید | 8 پست

ظهر با همسرم یکم بحث کردیم سر خانوادش یه حرفی زد دنیا رو سرم خراب شد سر خواهر زاده اش خیل یشوخی می‌کنه ولی این حرف شوخی نبود با گفتنش واقعاً قلبم شکست احساس پوچی کردم تو زندگی دلم سرد شدم از زندگی که دارم رفتم اتاق و کمی خودم با گریه سبک کردم ولی از یادم نمیره حرف

برگشت بهم گفت عیب کسی نگو میزنم تو دهنت یه بار دیگه بگی که خواهر زاده من بده و فلان واقعاً تو زندگیم خواهر زاده اش اذیت و دخالت کرده منم گفتم غلط می‌کنی اون هر کیه من می فروشی بهش میرم خونه مادرو پدرم و دیگه اینجا نمیام فکر کرد شوخی کردم منم اومدم اینجا و این پیام دادم بهش 

+دیگه خونه ای که حرمتم توش حفظ نمیشه نمیام هیچ وقت برو درد هر کسی میزنی به سینت و سر اون به من میگی میزنم تو دهنت و... خوش بگذرون من غذا بپزم برات من هر کاری بکنم برات جواب دستت درد نکنمه دیگه من باشم به هیچکس خوبی نکنم 

و جوابم نداد 😑 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی خودت یبار همین متن و بخون؟زن گنده خجالت نمیکشی هی ب یکی بگی خواهرزادت فلانه؟منم بودم عصبی میشد ...

خودت بذار جای جاریم بعد این بگو ببین خواهر زاده اش خوب برگشته به برادر شوهرم میگه خوبه زن طلاق بدی یکی دیگه رو بگیری در حالی که واقعاً جاری من به شوهرش زیاد من این حرف به جاریم فقط بخاطر زندگیش نگفتم وگرنه ببین این آدم آدم خوبیه؟ بعد میگی حرف حق میگم سکوت کنم 

حرمت منزل به زن خونه هستش 

وقتی شوهرت احترام منزل (زن) را نگه نمی داره 

نباید یک ثانیه اونجا بود 

سعی کن خودت را ارزان نفروشی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....