2777
2789
عنوان

یه عکس ترسناک توی گالری گوشیم دیدم ➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 89 پست
چی؟

میگه دوربین از بالا عکس گرفته 

یعنی اونی عکس گرفته بوده ایستاده بوده 🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

عکس اومد لایک

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت تو عکس هستی که خوابی؟ شاید حواست نبوده دستت خورده خودت عکس گرفتی

مبگه دوربین بالا بوده از بالا گرفته 

طرف ایستاده بوده 😂😐🤦‍♀️

خوب عزیزم همونی که فکر میکنی بوده...بسم الله الرحمن الرحیم.....😬

یا خدا 😂😐🤦‍♀️

چرانمیادپس

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

مبگه دوربین بالا بوده از بالا گرفته طرف ایستاده بوده 😂😐🤦‍♀️

یعنی انقد بالا بوده که قد آدمیزاد نمی‌رسه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اسی مجبورم گزارش بزنم

بابا مگه دست اینه سایت مشکل داره

منم میحواستم عکس بذارم کلی طول کشید تا بیاد....اگه نمیتونی صبر کنی برو خوب

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉