2777
2789

Drugh history را نپرسیدم تو پرونده اصلیش هم چک نکردم ترخیص شده،منم باید گزارشا را بنویسم تا فردا تحویل بدم متاسفانه ده روز پیش گزارش گرفتم الان آوردم خونه دارم وارد فرم مصاحبه میکنم.

الان DH چه غلطی کنم؟از خودم بنویسم استاد متوجه میشه؟

و اینکه شرح حالام ناقصن میتونم از خودم اضافه کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای چه کاری انجام داری میدی؟

آره خب شاید بفهمه

بیماریش چیه ؟pmh چیه؟

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

اگه dh فقط همین ناقصه بنویس بره ایشالله که نمیفهمه

بقیه چیزام در حد جزئیات کم و غیر تابلو اضافه کن

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بر اساس بیماری هایی ک داره دو تا قرص بنویسن قرص معده یا قلب یا فشار خون چیزی چند تا هم بنویسی‌ کافی ...

نمیره که پروندش را چک کنه درسته؟

آخه ترخیص شده طرف ولی ممکن استاد تو سیستم چک کنه؟

خودمم میتونم با توجه به وضعیت بیمار یه چیزی اضافه کنم ولی میترسم بفهمه استاد یا با بقیه دانشجوها مقا ...

از دانشجوهای دیگه نمیتونی بپرسی و ازشون کمک بگیری؟

وقتی بیمار مشترکه به هر حال یه نگاه هم بندازه متوجه تفاوت میشه