2777
2789
عنوان

میخوام چتری بزنم بیاین لطفا

132 بازدید | 18 پست

من حجاب دارم تقریبا ولی ابروهامو تازه گرفتم و واقعا نمیتونم صبر کنم تا پر شن خیلی چهره زنونه شدن میخوام چتری بزنم تا این ابروهامو دیگه نبینم و چهره ام دوباره بچه گونه شه😭اینم بگم ابروهام پیوندی بود

عادت نداری وگرنه پیوند وسط ابرو خییلی بده

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پر میشه 

حالا بزن موهاتم خراب کن بشه دو تا مشکل 

تغییر جدید 

عادت میکنین

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

نه چتری ریسکه حالا بیا و صبر کن تا چتریاتم بلند بشه 

قرص ال دی رو پودر کن قاطی شامپویی چیزی کن بزن به ابروهات رشدشو دو برابر میکنه

ولی پریودو میندازه عقب

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️