2777
2789
عنوان

چرا من اینجوری میشمممم

108 بازدید | 12 پست

دوبار تا الان یه جوری شدم که انگار دارم خواب میبینم و تو خوابم یه جوریه که حس میکنم روحم از بدنم خارج میشه شدید و از ته دل گریم میگیره و اطرافیانم هیچ درگیر از این ندارن 

میخوای بمیری دور از جون😂😂

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارمعنوی خاصی این مدت انجام ندادید؟عبادی ،انرژی درمانی،عرفانی ....؟

نهههه کاری نکردم همینجوری تو جمع بودیم داشتیم حرف می‌زدیم صحبت میکردیم بعد یهو این حالتی شدم حس کردم داخل یه خوابم گریم گرفت الکی الکی 

نهههه کاری نکردم همینجوری تو جمع بودیم داشتیم حرف می‌زدیم صحبت میکردیم بعد یهو این حالتی شدم حس کردم ...

البته من فقط تو خواب !

انگار هر کار می کنم جسمم تکون نمی خوره ! تا بعد از ۴۰ ۵۰ ثانیه

البته من فقط تو خواب !انگار هر کار می کنم جسمم تکون نمی خوره ! تا بعد از ۴۰ ۵۰ ثانیه

نه من اینجوری ام شدم بختک میفته روت دلیلشم هم می‌تونه شام سنگین باشه هم اینکه فکرت زیاد درگیر باشه قبل خواب

من توی واقعیت یه جوری گیج میزنم انگار حالت تصاویری برام عوض میشن عین تو خواب انگار تو رویام ولی در حالی که خواب نیستم

😂😂ببار قبل عید اینجوری شده بودم اگه قرار بود بمیرم تا الان مرده بودم یباررم یه هفته پیش

شاید مردی حالیت نیس😂😂😔

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

خب این چیزارو باید با یک پزشک یا روانشناس در میون بزاری عزیزم اینجا بیشتر خرافات می‌بافند تا یک نظر تخصصی بدن خودت یکم بشین به خودت بگو واقعا کار درستی میکنم که مشکلاتمو به جای اینکه درست و صحیح حل کنم میام اینجا به اشتراک میزارم چرا؟

خب این چیزارو باید با یک پزشک یا روانشناس در میون بزاری عزیزم اینجا بیشتر خرافات می‌بافند تا یک نظر ...

می‌دونم آخخه امکان رفتن به پیش روانشناس و ندارم