2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه

خیلی وقته حرفش هست ولی ی جورایی فعلا ممکن نیست

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

یه مشت احمقن واقعا

تو کشوری مثل ایران که کل امکانات جمع شده تو یه شهر همچین چیزی غیررررر ممکنه

جنوب امکانات اولیه هم نداره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فکر نکنم جنوب ببرن مگه شهری که مرزی نباشه ولی با وسعت زیاد 

عاقلانه هست ولی توی ایران انجام نمیشه 

منو یاد کنکور میندازه هی میگن دیگه کنکور نمیمونه ولی هر سال مافیا بدترش نمیکنن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
فکر نکنم جنوب ببرن مگه شهری که مرزی نباشه ولی با وسعت زیاد عاقلانه هست ولی توی ایران انجام نمیشه منو ...

😂😂😂ن مثل اینکه این جدی هست مسئولین وظیفه شماس سخت در تلاش و کوشش و پیگیری هستن 

😂😂😂ن مثل اینکه این جدی هست مسئولین وظیفه شماس سخت در تلاش و کوشش و پیگیری هستن

من ششم ابتدایی بودم هی میگن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
منم کنایه زدم به آبادی

ولی باحال میشه 

مثلا مث اینکه همه ی مدت خودشونو میکشتن 

ما تهرانی اصیل هستیم و از اول اولش اینجا بودیم 

الان پایتخت جدیده اینطور میشه😂سم

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..