2777
2789
عنوان

سریال موش

119 بازدید | 13 پست

سریالشو تازه تموم کردم با اینکه قبلا اسپویلشو خونده بودم تو همین نی نی سایت اما بازم همه ی قسمت هاشو دیدم سریال قشنگی بود هر کی ندیده ببینه سرگرم کننده هست

بازیگراشون هم عالی بازی کرده بودن  اما به نظرم اونجوری که میگن شاهکاره و خیلی خفنه نبود و یه سری اتفاقا آبکی بود و به قول یه نفر هر کی از راه میرسید به طرز آبکی یه چیزی میفهمید و یکم هم کش داده بودن سریالو 

سریال کره ای تو سطح موش یا بهتر از اون  چی سراغ دارید ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی بود فقط زیادی غمگین بودحاوی اسپویلقسمت آخرش باروم چقدر مظلوم شده بود افسردگی گرفتم بعد قسمت آخر

منم دلم براش سوخت 

دلم برای باروم

خیلی خیلی خیلی بیشتر از اون پسر دکتره سوخت

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

ممنون بابت معرفی سریال این سریال هم غمگین تموم میشه مثل موش ؟

خواهش میکنم

بله ولی خیلی قویه

به اندازه موش

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

منم دلم براش سوخت دلم برای بارومخیلی خیلی خیلی بیشتر از اون پسر دکتره سوخت

حاوی اسپویل 

من برای باروم حتی گریم گرفت مخصوصا سکانس آخر که تو کلیسا بچگی خودشو بغل کرد و گفت تو دیگه یه هیولا نیستی 

مادر واقعی مزخرفی داشت تو زندان اومده بود از تعداد دفعاتی که میخواست بکشتش ولی نتونست میگفت برای یوهان مادری کرد اما برای پسر خودش نه

عالی بود فقط زیادی غمگین بودحاوی اسپویلقسمت آخرش باروم چقدر مظلوم شده بود افسردگی گرفتم بعد قسمت آخر

کیمیای روح رو دیدی؟دو فصل داره عالیه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره💫✨🌌

کیمیای روح رو دیدی؟دو فصل داره عالیه

ممنون بابت معرفی سریال

نه ندیدم 

اخرش غمگینه یا شاده ؟ بعد سریال موش دیگه دوباره اعصابم نمیکشه یه سریال غمگین ببینم 

ممنون بابت معرفی سریالنه ندیدم اخرش غمگینه یا شاده ؟ بعد سریال موش دیگه دوباره اعصابم نمیکشه یه سریا ...

نه عالیه غمگین نیس اول فصل اولشو ببین بعد خودت عاشق سریال میشی میری فصل دومشم میبینی از بس عالیهههه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره💫✨🌌