2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش اینجوری باشه

127 بازدید | 13 پست

شوهرم همش بحث میکنه رو اینک میگ وقتی یه چیزی بهت میگم دفعه اول باید انجام بدی مثلا دیروز بهم‌گفت برو بانک خودش سرکاره بعد نرفتم الان گفتم فردا میرم دیگ هی بحث میکنه چرا امروز ک بت گفتم نرفتی 

کلا واسه چیزایی کوچیک اینجوریه 

کسی هست اینجوری باشه 😫

قضیه ما برعکسه

همه چیو باید صدبار یادآوری کنم به همسرم، خیلی بیخیال و ریلکسه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اونجایی که من هرچی بگم تو اولین فرصت در جا انجام میده اگه تنبلی کنم انجام ندم درخواستشو بحث شدیدی خواهیم کرد حساسه رو این چیزا.‌ دوس ندارن حرف شون زمین بمونه.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

بنظرم اگر کار واجبی بوده  حق داره بگه

خوب تقسیم کار دیگه منم قرار برم مدرسه پسرم یه کاری دارم هر روز میپرسه رفتی میگم اره ولی مدیر رو نبود ددروغ هم میگم حال ندارم برم

یه ماهه کارت سوخت ماشین منو گم کرده هر روز یاداوری کرد تا رفتم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
شوهر منم اینطوریهدنبال گیر دادنهتقریبا همه ی مرداد اینطورین خودتو ناراحت نکن

همش واسه چیزای کوچیکی ک بهم‌میگ مثلا یکم دیر انجام بدم هی بحث میکنه باهام

نکنه منم اینجوری میبینه میگ برات مهم نیست😐

احتمالا همینه خیلی حرص دراره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خوب راست میگه دیگه اگه قیول کردین کاری رو بکنین انجامش بدین به موقع.من خودم اینجوریم و واقعا هم اخلت ...

من بیخیال نیستم 

ولی یه وقتایی میبینی نمیشه ادم یه کاری انجام بده بعد میگ باید انجامش میدادی مثلا خواستم یه سوال از بانک کنم ک خیلی خیلی ضروری نبود برا چند ماهه دیگمون میخواست

همون اول بگو نمیتونم یا زنگ بزن بگو نشد من برم خودت یه فکری کن.

خب من میرم سرکار وقت نکردم برم اگ بگم وقت نکردم میگ کارت نباید برات مهم باشه باید زندگیت و برنامه هامون مهم باشه