2777
2789

منظورم زیر ۱۸ ساله 

ما ی فامبل داشتیم ۱۳ سالگی شوهرش دادن خیلی بچه بود بنده خدا ب ۱۵ که رسید همزمان با سه تا پسر درارتباط بود ب همسرش خیانت میکرد 

شوهرشم وقتی فهمید چند بار بخشیدش ولی چون ریاد تکرار کرد طلاقش داد زودی زن گرفت 

حالا این تو سن ۱۶ بیوع شده مادرش می‌گفت تقصیر ماست که نذاشتیم جوونی کنه تجربه کنه زود شوهر دادنش باعث خیانتاش شد 

واقن این میتونه دلیلش باشه ؟!؟! 

دختره هم ار اینهاست که ب شدت خودشو میگیره و هیچکس رو حساب نمیکنه فک میکنه از همه سرتره 

نمیشه قطعی گفت همه

چون استثنا زیاد

ولی طبق مطالعات و آمار هایی که هست و همچنین دیده های خودمون، میشه گفت بله. اکثریت خیانت میکنن

چون اون سن یکی از اوج های هورمون و کنجکاوی و تنوع طلبی دختراست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم بگم تهمت نزنید و چه ربطی داره و... ولی متاسفانه منم چند مورد دیدم. انگار میخوان عقده جوونی نکردن رو اینجوری خالی کنن‌. البته نمیشه گفت همه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

میدونی همش برمیگرده ب ذات آدم یکی هست تو مجردی کلی عشق و حال میکنه بازم وقتی ازدواج میکنه خیانت میکنه یکی هم هست خونه باباش هیچکار نکرده بازم ازدواج میکنه متهعده همش ب ذاته اما ب نظرم وقتی زنی شوهرشو دوست داشته باشه هیچ جوره نمیتونه خیانت کنه

تو اقوام شوهر منم همچین چیزی شد 

دختره سیزده سالش بود زیر 25سال جدا شد چون چندین بار خیانت کرد شوهره خیلی بخشیدش بخاطر بچشون اما زیاد تکرار کرد ..بعد طلاق هم س بار ازدواج کرد جدا شد الآنم مجردی جدا از خانوادش ی شهر دیگه زندگی می‌کنه 

خیلی منطقی بنظرم منظورم کارش دور از عقل نیست اخه تو این دوره مخصوصا تو این دوره 13 سالگی سن ازدواج نیست تا اومده ب بسم الله بگه شوهرش دادن 

اینم که خودشو میگیره اقتضای سنشه

به هیچ وجهمتاهلایی که تو دهه ۴۰ و ۵۰ زندگیشون خیانت میکنن بیشتر از از آدمای ۲۰ و ۳۰ ساله ان

واقعا یعنی زن و مرد تو سن ۴۰ب بالا ممکنه خیانت کنن؟باز من احساس میکردم تو اون سن دیگ میچسبن ب همدیگه

میدونی همش برمیگرده ب ذات آدم یکی هست تو مجردی کلی عشق و حال میکنه بازم وقتی ازدواج میکنه خیانت میکن ...

نه بنظرم همیشه نمیشه گفت ذات طرف هنوز الف و از ب تشخیص نمیده تازه دوره بلوغ و نوجونی هنوز خیلی خوب بدو خوبو تشخیص نمیده ازدواجش اشتباه نمیگم باید همه پسرا رو تجربه کنه ولی بلاخره تا اومده بزرگ بشه و یچیزایی بفهمه و حالیش بشه یا بقولا ذاتی براش تشکیل بشه بدبختش کردن 

میدونی همش برمیگرده ب ذات آدم یکی هست تو مجردی کلی عشق و حال میکنه بازم وقتی ازدواج میکنه خیانت میکن ...

مشکل این حرفتون اینه که ما اصلا چیزی به اسم ذات خیر یا ذات شر نداریم

انسان ها ترکيبي هستن از زمینه های ژنتیکی و مغزی و تاثیرات محیطی و شرایط روانی

در نتیجه همه‌ی اینا اوضاع شخصیتی و رفتاری یک آدم تعیین میشه

و بخاطر همینم هیچ حکم کلی ای برای جمعیت انسان ها وجود نداره، چون میزان تفاوت های فردی انقدر بالاست که عملا هرکسی منحصر به فرده

مثلا همین جمله آخرتون بسیار غلط تر از اون چیزیه که فکر می‌کنید

من خودم شخصا انقدر مراجع خانم دیدم که عمیقا عاشق شوهرشون بودن اما خیانت کرده بودن (به دلایل و شرایط مختلف) که هرکدوم رو اگه الان باز کنم، قابل درک میشه کاملا 

واقعا یعنی زن و مرد تو سن ۴۰ب بالا ممکنه خیانت کنن؟باز من احساس میکردم تو اون سن دیگ میچسبن ب همدیگه

والا منم آمار دقیق ندارم ولی تو همین نی نی سایت چقدر از خیانت همسرشون میگن که اکثریت بالای ۳۵ هستن

که اونم ربطی به سن نداره خیانتکار تا لب قبر هم خیانت رو میکنه