2777
2789

شروط ضمن عقد برای گرفتن حق طلاق حق حضانت حق خروج از کشور حق تعیین محل زندگی و....کیا گرفتن؟

گرفتن این حقوق درست هست یا نه؟

شمایی که نگرفتین اگه به عقب برگردین این حقوق رو می‌خواین یا نه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق طلاق نگیری

هروقت یه خراب نشست زیر پاش و هوایی شد

که الانم خراب زیاده

زجرکشت میکنه

تا مهریت رو ببخشی و بجاش بتونی جدا بشی

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

حق اشتغال حق تحصیل حق انتخاب مسکن دارم اونم خانواده ام گفتن نوشت چون قبلش با همسرم دوست بودم شناخت داشتم ازش که آدمی نیست که محدود کنه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

همش بدرد میخوره

من دوساله دارم میدوم سالن های دادگاه

برای گرفتن این حق ها

از مردی که نیست و حضور نداره

کاش از اول میگرفتم 

اگه حق طلاقو داشتم همونجا همون۱۰سال پیش که دل کنده بودم رفته بودم الان فرزند دومم اذیت نمیشد یک نفر کمتر میسوخت

کاربر سال۹۷م
خب اگه نده این حق رو چی؟ اگه خواستنت باعث شه ازدواج کنسل شه چطور؟ یعنی حاضری مجرد باشی و با این شرط ...

عاره خیلی این شرط مهمه گاهی آدم دلش نجات میخاد رهایی اما مرد طلاق نمیده و هی زجرت میده

اینا حق طبیعیه تو هست و باید گرفته بشه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

طرف آدم باشه چیزی لازم نیس نباشه حق ام بگیری دادگاه ایران به نفع مرد.الان یکی ازاشناها با 3 تا بچه زندگی 20 ساله شوهرش خیانت میکنه تهدید به کشتن میکنه اموال هم بنام مرد هس 35میلیارد مهریه بیش ترازاین هم مال داره دادگاه هیچ کاری نمیکنه هیچ کاری برا یه دختر15 3 میلیون نفقه بریدن با 3تابچه اواره خونه پدرش