2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۴۰ میخوردم یدفعه گذاشتمش کنار وضعیت روحیم خیلی خوب نیست شاید نباید یدفعه میگذاشتم کنار

ی دفعه نباید بزاری کنار بدنت عادت کرده بهش دوزشو کم میکردی آروم آروم میزاشتی کنار

با دکترت مشورت کن

وای منم وسواس دارم سرخود داروهامو قطع کردم دو برابر و بدتر شد وسواسم دوباره رفتم دکتر شروع کردم خوردن الان بهترم و قول دادم اصلا قطع نکنم 

منم فلوکستین میخوردم الان سرترالین 

برای وسواس باید خیلی صبور باشی حتی یه ذره هم بهتر بشی کافیه 

ی دفعه نباید بزاری کنار بدنت عادت کرده بهش دوزشو کم میکردی آروم آروم میزاشتی کناربا دکترت مشورت کن

چشم ممنونم از لطفت 

این روانپزشک من هم یدفعه هزینشو از ۲۵۰ اورده رو ۴۵۰ 

حیف که برام زیاده پولش مجبورم از اینجا سوالامو بپرسم 

وای منم وسواس دارم سرخود داروهامو قطع کردم دو برابر و بدتر شد وسواسم دوباره رفتم دکتر شروع کردم خورد ...

والا من ۷ ماه میخوردم هیچ تاثیری نداشت، پذرم در اومده از این وسواس حقیقتا 

به نظرتون سرترالین بهتره یا فلوکستین؟ آخه فلوکستین من دوز ۴۰ میخوردم و اثر چندانی نداشت

والا من ۷ ماه میخوردم هیچ تاثیری نداشت، پذرم در اومده از این وسواس حقیقتا به نظرتون سرترالین بهتره ی ...

منم الان ۶ ماهه دارم میخورم 

وسواس دیر و سخت درمان میشه چند ماه که چیزی نیست یکم حتی یه ذره هم بهتر بشی نشونه خوبیه 

قطع نکن به هیچ عنوان من قطع کردم بدتر شدم داشتم میمردم ارزوی مرگ میکردم 

منم الان ۶ ماهه دارم میخورم وسواس دیر و سخت درمان میشه چند ماه که چیزی نیست یکم حتی یه ذره هم بهتر ب ...

میتونم بپرسم چه نوع وسواسی دارید؟ من هم ocd دارم همadhd متاسفانه