2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم چه جوری بگم خجالت بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 87 پست
جان؟شما چی فکر کردی ک همچین حرفی زدی؟ادب نداری؟

عزیزم من در حد توان فکری ادم بزرگ‌ها نظر میدم حالا کسی درست نخونه یا منظورمو‌ نگیره پس فحش بده هم برام مهم نبست

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب شوهرت نگو گناه داره غرور داره.... عب نداره حالا یکم ناهار خودت بهش بده

نه میگم اصلا خودمم دلم میسوزه منظورم محبت مادریه خب از ناهار تا ساعت ۵ یه چیز حاضری میداد از روی محبت 

سلام گلی 

درک میکنم 

چون دقیقا مادرشوهرم همینطوری تنبلی میکنه و شوهرم هیچی نمیگه گرسنمه 

اما خونه ما با مادرم راحت تره 

بنظرم (اگر خودت دوست داری و اونجا اذیت نمیشی)  زنگ بزن بگو خیلی وقته ندیدمتون ما برای شام میایم پیشتون

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
نه میگم اصلا خودمم دلم میسوزه منظورم محبت مادریه خب از ناهار تا ساعت ۵ یه چیز حاضری میداد از روی محب ...

اسی حق با توئه 

آدم زورش میاد خونه مادر باشی اونجا ناهار نخوری بعد زنگ بزنی خوته مادرزن بگی برام غذا حاضر کن 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

نه میگم اصلا خودمم دلم میسوزه منظورم محبت مادریه خب از ناهار تا ساعت ۵ یه چیز حاضری میداد از روی محب ...

بعضی ها مثل مادر خوب شما و مادر من از محبت و مهربونی لذت می برن  و خدا براشون به زیبایی جبران میکنه⚘

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
اسی حق با توئه آدم زورش میاد خونه مادر باشی اونجا ناهار نخوری بعد زنگ بزنی خوته مادرزن بگی برام غذا ...

والا یادمه نامزد بودم می رفتم خونه مادرشوهرم لامپ اشپزخونه خاموش میکرد میومد مینشست شام نمیذاشت 

خودش هم اخماشو میریخت میگفت من شام نمیخورم

بعضی ها مثل مادر خوب شما و مادر من از محبت و مهربونی لذت می برن و خدا براشون به زیبایی جبران میکنه⚘

عزیزم چقدر مهربون و خوش قلبی 💖 خدا پدر و مادرتو حفظ کنه

والا یادمه نامزد بودم می رفتم خونه مادرشوهرم لامپ اشپزخونه خاموش میکرد میومد مینشست شام نمیذاشت خودش ...

دیگه اینجوری عادت دادن 

به نظرم باید پیام میدادی خونه مادرتی ناهارتو بخور 

دیگه با خودش بود گشنه میموند یا تخم مرغ میپخت یا چیزی میخرید

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

خودت میگی عوضی هستن اول تکلیفتو با خودت روشن کن بعد تاپیک بزن

ببین تو حرفت خیلی بد بود و بهم بر خورد منم اون لحظه عصبانی بودم سر تو خالی کردم و حرف های خوبی نزدم بهت

حلال کن 

ببین تو حرفت خیلی بد بود و بهم بر خورد منم اون لحظه عصبانی بودم سر تو خالی کردم و حرف های خوبی نزدم ...

فدای سرت عزیزم  الهی دورت بگردم یعنی کسی کارگر گاو داری باشه مگه بد هست ؟ من گفتم فکر کن تو طویله کار میکنی یعنی کارگر یا دامپزشک یا نگهبان یا رییس گاوداری هستی و زندگی و کار خودتو بکن و به رفتار گاوها توجه نکن چون خودت از همه چیز مهمتری

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم چقدر مهربون و خوش قلبی 💖 خدا پدر و مادرتو حفظ کنه

سلامت باشی نازنین💟🌻همچنین

شما چند سالته ؟ ساکن کجایی؟

فکر کردی خیلی زرنگی میخوای ادرس بدم با دمپایی منو بزنی کور خوندی