2777
2789

همسرجان اخرهفته عازم کربلاس دیگه منم به فکرتغییروچیدمان خونه شدم وحسابی تمیزکردم بچه هامم نیستن😝 گفتم برمیگرده یه ولیمه بدم سال اول بچم کوچیک بودنشدشوهرم میگه اندازه یه مکه خرج تراشیدی پرده هاروعوض کردم کلی تغییرات دیگه 😁الان عکس میزارم 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

گذاشتی لایک کن

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی مبارکه😍

🌺🌺

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

بنده ی خدا پول همون پرده هارو میرفتی برا خودت خرج میکردی 😂😂😂

مهمونا چکار به پرده های تو دارن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
من کیک میخام با پرده ها کاری ندارم

عزیزم😁بفرما

چه ربطی به کیک داره؟🤔

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

بنده ی خدا پول همون پرده هارو میرفتی برا خودت خرج میکردی 😂😂😂مهمونا چکار به پرده های تو دارن

نه دارم تغییردکورمیدم براخودم زیادخرج کردم😄

چه ربطی به کیک داره؟🤔

همینجوری گفتم ربط نداشت

الان میخوای عکس کیک بزاری یا پرده؟

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

چون مهمون زیاده ,هرروز یک مقدار میپزه میذاره کنار😂

نه بابا شب تولد پدرمه😁