2777
2789

ضربه زده؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به وزن بچه داره

از ۶ ماهگی لگد و حرکاتش که دیگه کاملا مشخص بوپ

از ۷ ماهگی از رو شکم  خیلی بیشتذ حسش میکردم

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
بستگی به وزن بچه دارهاز ۶ ماهگی لگد و حرکاتش که دیگه کاملا مشخص بوپاز ۷ ماهگی از رو شکم خیلی بیشتذ ...

من الان ۳۳هفته هستم همون ۷ ماه و نیم بچه زیاد تکون نمیخوره لگد نمیزنه فقط دست بزنم ب شکمم حرکتو عین موج حس میکنم طبیعیع؟؟

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من الان ۳۳هفته هستم همون ۷ ماه و نیم بچه زیاد تکون نمیخوره لگد نمیزنه فقط دست بزنم ب شکمم حرکتو عین ...

آره عزیزم

همه یه شکل نیستن

خوبه پس راحتی 

بچه های من پسر بود پوستم کنده شد از بس شبانه روز  میچرخیدن و لگد میزدن 

نی نیت دختره؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
آره عزیزمهمه یه شکل نیستنخوبه پس راحتی بچه های من پسر بود پوستم کنده شد از بس شبانه روز میچرخیدن و ...

بچه اولم دختر بود خیلی تکون میخورد جوری ک‌از خاب می پریدم ولی این یکی پسره آرومه خیلیی

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه اولم دختر بود خیلی تکون میخورد جوری ک‌از خاب می پریدم ولی این یکی پسره آرومه خیلیی

خب بچه ها با هم فرق دارن

اصلا نگران نباش

استراحت کن که به دنبا بیاد ، حسابی جبران میکنه😂😂