2777
2789

شوهر طرف رسما به زور بهش تجاوز کرده یارو میگه حس تجاوز بهم دست داد نمیخواستم رابطه رو 

یکی اومده نوشته شوهرش بوده و اسی خودشم بدش نمیومده و …

مرده شورتون و ببرن واقعا انقدر طرف متجاوز و میگیرین و بهش دل و جرعت برای تکرار کارش میدین 😒

کدوم انسان سالمی از رابطه ای که با زور باشه اصلا لذت میبره؟؟؟ ادمی که رابطه بدون رضایت برقرار میکنه متجاوزه حتی اگه همسر اون شخص باشه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اینجا خیلیا یه تختشون کمه جدی نگیر

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

اینجا خیلیا یه تختشون کمه جدی نگیر

همینا تو جامعه میگردن و همین طرز فکرا تکثیر میشه متاسفانه 

اینکه اون تاپیک حقیقت داره یا فیکه برام مهم نیست اون اشخاصی که کار همسر اون شخص و سفید کردن ولی فاجعه جامعه مارو نشون میدن 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامنت ی خانم یادم افتاد میگفت شوهرشه وااا زن و شوهر باید نیاز همو برطرف کنن حتی شده بالای شتر 

رد کردن شوهر گناهه

محرمته تجاوز نیس لوس نشین

خدایی میخوام همشونو خفه کنم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

نی نی سایت کلا خیلی فضاش سمی و عجیب شده 

کاش در و تخته ی اینجارم میبستن هی از بیکاری میام اینجا اعصابم خورد میشه 😐😐

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

قانون دین و کشور همینشما الان برو بگو شوهرم بزور رابطه باهام برقرار کرد!!

مردشور این قانونو ببرن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
قانون دین و کشور همینشما الان برو بگو شوهرم بزور رابطه باهام برقرار کرد!!

قانون غلط اهمیتی نداره ،مهم اینه که کار متجاوز و سفید و گوگولی نشون ندی 

همینا تو جامعه میگردن و همین طرز فکرا تکثیر میشه متاسفانه اینکه اون تاپیک حقیقت داره یا فیکه برام مه ...

اون زنای چادر گلگلی‌ که تو کوچه می‌شینن‌ پچ‌ پچ میکنن

بیا توت فرنگی بردار🍓

وای اسی من داداشم خیلی تو مجردی بهم بد کرد الان زنش از هفت دولت آزاده بعد یکی اومده میگه زنش دختر مر ...

خب اینکه به زنش بد نمیکنه بد نیست اینکه به شما تو مجردی بد کرده نشون میده ادم خوبی‌ نیست دیگه