2777
2789
عنوان

ژل چونه زدم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر.برات شده تا حالا همچین اتفاقی بیفته؟یهو به جایی برخورد کنه مثلا.خدایی خیلی راضیم زدم فقط ن ...

اره دورت بگردم بار اول که زده بودم اومدم خونه دراز کشیده بودم تو گوشی بودم یهو گوشی محکم افتاد رو چونم خیلی ترسیده بودم ولی خداروشک چیزی نشد، گونه مو زده بودم دکترم گفت به هیچ عنوان روش نخواب منم شب رو کمر خوابیدم صبح پاشدم دیدم رو صورتم خوابیدم گونم یه جوری شده رفتم ماساژ داد درست شد، خیلی اینجوری اتفاق افتاده من متاسفانه زیاد رعایت نمیکنم حتی وقتی لب مو ژل زده بودم یادم می‌رفت آنتی بیوتیک بخورم، ولی توام سعی کن دیگه زیاد فشارش ندی 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

اره دورت بگردم بار اول که زده بودم اومدم خونه دراز کشیده بودم تو گوشی بودم یهو گوشی محکم افتاد رو چو ...

اخ اخ.از ژل گونت راضی بودی؟خیلی وسوسه کنندس.من از وقتی زدم صورتم یه فرم قشنگی گرفته.چون گردو توپی بود صورتم.

منم فشارش نمیدم.درد میگیره اصلا ولی این خانمه فشار داد ترسیدم نکنه اتفاقی بیفته

اخ اخ.از ژل گونت راضی بودی؟خیلی وسوسه کنندس.من از وقتی زدم صورتم یه فرم قشنگی گرفته.چون گردو توپی بو ...

اره از ژل گونم خیلی راضیم واقعا، چهرم تغییر کرده خیلی اعتماد به نفس مو برده بالا، نترس فداتشم چیزی نمیشه

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️