2777
2789

ما یه آشنا داشتیم عروسی هم کردن رفتن خونه شون

رابطه هم داشتن چون چند بار تو عقد دوست بودیم دنبال بی بی چک و اینا بود بعد طلاق گفت بهم دست نمیزد و حالا نمیدونم قانونی یا غیر قانونی رفت اسمش رو پاک کرد و عمل کرد بعدش یه ازدواج خوب کرد و الان پسرش ۸ سالشه

من تو عقد جدا شدم رابطه هم داشتم وکیل بهم گفت برو فلان کن بهمان کن من دکتر بهت معرفی کنم نرفتم دنبالش نمیدونم راست بود یا نه گفتم نمیخوام کسی رو گول بزنم و به خاطر همین مورد ۲ ۳ تا از کیس های خوب ازدواجم رو از دست دادم مامانم حالا رفته رو اعصابم ما هم ازین کارا کنیم ولی من نمیخوام نمیدونم چیکار کنم🥲🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله خب معلومه ادم مگه میتونه خودشو گول بزنه ادمی که باکره نیست نیست دیگه حالا هعی برو با روش های غیر علمی و غیرپزشکی بخیه بزن خودتون داغون کن چه فایده

کاروانی شکر از مصر به شیراز آید/اگر آن یار سفر کرده ی ما باز آید✨

توهم انجام بده دروغ مصلحتی.فک نکنم کسی که میادخواستگاری یه فردکاملا راست گو باشه .طرزفکرمردهای ایرانی به اون باکره بودن طرف ازپشت هزاران غلطی کرده ولی باکره هس مشکلی نیس شهرما عقد جدابشی باکره باشی بازم عیب 

اینکه سابقه ازدواج داشته باشی و نگی خودش جرمه و فریب در ازدواجهروکیلی هم که همچین پیشنهادی داده یه ت ...

اره اگه طرف بفهمه میتونه بدون مهریه وچیزی محکوم هم کنه 

ای پرچمت ماراکفن ای وطن 🇮🇷❤️