2777
2789

میشه من توی دوماه دیگه مدرک ده جز بگیرم بعد توی سایت ویرایش بدم اطلاعات رو ولی الان ثبت نام انجام بدم؟؟؟

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من توی سایت ثبت نکردم اما تمام اطلاعاتی ثبت شدشما حافظ هستید؟

نه حافظ نیستم من مدارک دیگه ای دارم ولی تا وقتی که مدرکت رو الان براگذاری نکنی نمیشه بعدا خبری هم از این ویرایش اینا نیست

.

نمیشه باید همین الان مدرکو باگذاری کنی

شما معلم هستی؟ 

فرهنگیان درس میخونید؟؟؟ باید حتما چادر بزنیم؟؟؟؟

راستی راضی هستید یا نه؟؟؟؟ من نمی‌دونم چیکار کنم اگه بیام فرهنگیان بعد چند سال میتونم مثلا پرستاری بخونم؟؟؟؟ 

چون خودم رشته های پزشکی علاقه دارم

نه حافظ نیستم من مدارک دیگه ای دارم ولی تا وقتی که مدرکت رو الان براگذاری نکنی نمیشه بعدا خبری هم از ...

یعنی فقط تا چهارشنبه میشه تمام مدارک رو ثبت کرد؟؟؟؟؟

یعنی کلن بیخیالش بشم؟؟؟؟؟

چون از یکی پرسیدم گفت تا سه ماه مهلت داری....

بعد اینایی که الان ثبت نام میکنن جوابشون کی میاد براشون که قبول شدن از مهر میرن دانشگاه🥹🥹

نه حافظ نیستم من مدارک دیگه ای دارم ولی تا وقتی که مدرکت رو الان براگذاری نکنی نمیشه بعدا خبری هم از ...

چه مدرکی دارید

شما معلم هستی؟ فرهنگیان درس میخونید؟؟؟ باید حتما چادر بزنیم؟؟؟؟راستی راضی هستید یا نه؟؟؟؟ من نمی‌دون ...

اگه قبول شی تا ۹ سال قرار داد میبندن ممنوعه جای دیگا کار کنی چادر هم حتما باید پوشید تو دانگشاه فعلا مثلا دانشگاه اهواز اینجوریه ولی مثلا ابادان داریم سر کلاس نه با مانتو حاضر میشن

.

اگه قبول شی تا ۹ سال قرار داد میبندن ممنوعه جای دیگا کار کنی چادر هم حتما باید پوشید تو دانگشاه فعلا ...

بعد همون ماه اول هم بهتون حقوق میدن؟؟؟؟؟؟؟

اگه قبول شی تا ۹ سال قرار داد میبندن ممنوعه جای دیگا کار کنی چادر هم حتما باید پوشید تو دانگشاه فعلا ...

درخاستمو قبول کن 

یعنی الان شما که فرهنگیان می‌خونید. تا ۹ سال حق کار در هیچ جا ندارید؟؟؟؟؟؟؟

بعد حقوق تون چقدره