2777
2789

شنیدم میگن کار ندارم کسی چادر نپوشه ولی موقع استخدام شدن میگن شما چادر نپوشیدی  قوانین رو رعایت نکردی و استخدام نمیکنن

من از چادر خوشم نمیاد یعنی اصلا بهمم نمیاد بخدا 

آرزوم اینه ی تیپ دخترانه بزنم برم دانشگاه ولی با چادر اصلا نمیشه

فرهنگیانم واسه این میخوام برم چون شغلش تضمین شده اس ولی اگه اینقد گیر میدن از کجا معلوم بعد استخدامم کنن شاید بگن قوانین رعایت نکردی و فلان 

چقدددد سخت میگیرن واسه چندرغاز حقوقشون

بنظرتون چطوریه شرایطش؟

پیشنهادتون ب من چیه فرهنگیان هدفم باشه یا ی رشته دیگه مثل حسابداری ک دوسش دارم 

البته معلمیم دوس دارم ولی خیلی دارن اذیت میکنن

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بله

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادر فقط یک امتیازه

نه عزیزم اگر قبولت کنن دیگه قبول کردن فقط اونجا دروغ نگو که چادریم این کارو خراب میکنه

بعد هم طبق قوانین دانشگاهمون باید رفتار کنی

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

آره چادره

هعیییی 

چادری هم بشم بخوام بعد چند سال برش دارم سخته برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

برای ۳ رشته چادر اجباره 

ولی برای بقیه رشته ها هم نمیشه تیپ های دخترونه زد باید مانتو بلند پوشید با شلوار مناسب راستا

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

چادر خوشگل سرکن

هرمدلی میپوشم بهم نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای ۳ رشته چادر اجباره ولی برای بقیه رشته ها هم نمیشه تیپ های دخترونه زد باید مانتو بلند پوشید با ش ...

رشته عربی و دینی باید پوشید درسته؟ 

من مثلا روانشناسی یا جغرافیا بخونم چادر نمیخواد؟ 

آره بلند میپوشم ولی چادر بهم نمیاد 

ببخشید شما کدوم شهر دانشگاه میرید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رشته عربی و دینی باید پوشید درسته؟ من مثلا روانشناسی یا جغرافیا بخونم چادر نمیخواد؟ آره بلند میپوشم ...

نه 

راهنمایی و مشاوره ، امورتربیتی ، دبیری الهیات اینا چادر میخواد

جغرافیا و بقیه ی دبیری ها و ابتدایی نه اجبار برای چادر ندارن

اینارو از گزینش پرسیدم 

اصفهان

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

چادر فقط یک امتیازهنه عزیزم اگر قبولت کنن دیگه قبول کردن فقط اونجا دروغ نگو که چادریم این کارو خراب ...

مرسی عزیزم

درسته 

چادر نمیپوشم ولی مانتو بلند میپوشم

موهامم نباید هیچی بیرون باشه درسته؟ 

شما کدوم شهر دانشگاه هستید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه راهنمایی و مشاوره ، امورتربیتی ، دبیری الهیات اینا چادر میخوادجغرافیا و بقیه ی دبیری ها و ابتدایی ...

مرسی عزیزمممم

یعنی برای تمامی شهرا همینجوریه؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40