2777
2789
عنوان

همش پسرام باهم دعوا میکنن😫

224 بازدید | 18 پست

حدودا ۱۰ و ۶ ساله هستن دائما به هم میپیچن یا کلامی باهم لجولجبازی میکنن یا عملی با کتک کاری. یعنی دیگه کلافم کردن مخصوصا تو تابستون که زیاد پیش هم هستن. بازی هم میکنن ولی محاله ختم به دعوا نشه

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاً مثل من همدردیم عزیزم خدا نگهشون داره اما گاهی فکر می‌کنم دیگه نمی‌کشمهمین الان هم دارم داد می ...

خیلی سختی. خدا کوچولوهای شما رو هم حفظ کنه

مواظب باش بینشون دخالت منفی نکنی . گاهی والدین با دخالت‌های خودشون اوضاع رو تشدید میدن . بذار اونا بچه ن باهم کنار میان . شما بی تفاوت بین تفاوت باش هرچند که بیان پیش شما شکایت کنند. عین مجسمه باش . به بزرگه محبت زیاد کن و ازش بخواه که مراقب کوچیکه باشه . سعی کن هیجانی نشی و با گفتگو مشکلاتشونو حل کنی . تا میتونی با بزرگه صمیمی شو 

مواظب باش بینشون دخالت منفی نکنی . گاهی والدین با دخالت‌های خودشون اوضاع رو تشدید میدن . بذار اونا ب ...

دقیقاً یه سری داشتم با هم دعوا می‌کردن من رفتم وسط جداشون کنم دعواشون کردم جفتشون رفتن تو اتاق داشتن پشت سر من حرف می‌زدند که مامانمون بده مامان ما همش ما رو دعوا می‌کنه😂😂 دعوای خودشون یادشون رفت

مواظب باش بینشون دخالت منفی نکنی . گاهی والدین با دخالت‌های خودشون اوضاع رو تشدید میدن . بذار اونا ب ...

منم سعی میکنم همینطور باشم تا جایی که آسیب نزنن به هم دخالت نمیکنم هرکدوم هم یک قلقی دارن

دقیقاً یه سری داشتم با هم دعوا می‌کردن من رفتم وسط جداشون کنم دعواشون کردم جفتشون رفتن تو اتاق داشتن ...

خواهش میکنم نکنید اینکارارو هم از چشم بچه ها میفتید هم عملا ناخواسته بچه ها رو به تنش و دعوا تشویق میکنید .اینو از من که  تجربه کار با بچه ها رو داشتم بگیرین که تا میتونید به بزرگتره محبت کنید و ازش کمک بخواهید که هوای کوچیکه رو داشته باشه . به کوچیکه هم یاد بدین به بزرگتره احترام بذاره حتی اگه فکر می‌کنید بزرگتره مقصره . به مرور شعور بچه میرسه که در حدی که بزرگترها باهاش رفتار میکنند آروم باشه و نسبت به کوچیکتر از خودش احساس مسئولیت کنه